14 грудня 2020, 11:00

Перші кандидати в Гаагу – це захисники України

Вітаю усіх захисників України!

Завдяки зусиллям наших "правозахисників", тепер ми усі, хто зі зброєю в руках став на захист Батьківщини – потенційні міжнародні злочинці, і нами займатиметься Міжнародний кримінальний суд в Гаазі (МКС).

Ці персонажі, котрі нічого не тямлять ні в праві, ні у захисті, добилися того, що Україна визнала разово юрисдикцію МКС щодо воєнних злочинів у зв'язку з подіями на Сході України та у Криму.

А тепер – увага. МКС вважає, що у нас на Сході – ГРОМАДЯНСЬКА ВІЙНА.

Так, визнаються випадки втручання у нього РФ, але – МКС вважає це внутрішнім конфліктом.

А використання збройних сил у проти власних громадян – це є воєнний злочин без строку давності. Так що я вітаю усіх, хто взявся за зброю. Ми, за версією МКС, учасники громадянської війни, тобто – воєнні злочинці.

Як відомо, у цих подіях брали участь три категорії людей. Перша – це російські громадяни. Другі – примкнувши до росіян українські громадяни. І третя – це українці на стороні України.

Здогадайтеся, якій категорії загрожують вироки з боку МКС?

Правильно, тільки нам, добровольцям і мобілізованим, тобто третій категорії.

Бо Росія не визнає і близько юрисдикцію МКС. Ніяких механізмів впливу на неї МКС не має, відтак нікого не притягне до відповідальності. Гіркін та інші бородаї як жили спокійно, так і далі житимуть.

Друга категорія – колаборанти – їм нема чого втрачати, сидітимуть в ЛДНР, котрі звісно теж для МКС не існують.

Навіть якщо ми військовим шляхом відвоюємо свої території -утечуть у Росію, яка – дивіться попередній пункт – знать не знає ніякого МКС і їх туди не видасть.

Ким тоді займатиметься МКС РЕАЛЬНО? Правильно, нами.

А що саме цікавитиме МКС – почитайте звіти різних організацій, котрі займаються правами людини на Донбасі. Там більша і краща частина – це про "злочини" української сторони, про взяття заручників, обстріли.

Тому більша і краща, бо з нашої сторони у моніторингових місій з прав людини набагато більше можливостей моніторити наші "злочини". З боку Росії, тобто ЛДНР, зразу кинуть на підвал за таку діяльність, а у нас – будь ласка.

Приміром, взяття в полон – це воєнний злочин. Оскільки до 2019 року не було введено воєнного стану, то ніяких полонених де-юре у нас не могло бути. Це – не полонені, з точки зору МКС, це – заручники, кримінальне правопорушення без строку давності.

Тим більше, що у мінських угодах перших і других Україна мудрою рукою Леоніда Даниловича Кучми визнала наявність заручників і "незаконно утримуваних осіб" прямими текстом. Всі докази для МКС готові.

Тож подякуймо нашим "правозахисникам" за такий потужний удар в спину.

Тепер у аферистів з МКС з'явилася чудова нагода попити нашої крові. Радіє і Росія. Тут, в Україні, у Москви є достатньо глашатаїв, котрі в усіх фарбах розкажуть прокурорам МКС, які страшні злочини здійснювала київська хунта на Сході. Доведено спецоперацією з притягнення до відповідальності Марківа в Італії.

P.S. Про те, що МКС – це патентовані аферисти, не знає хіба що глухий і сліпий. Ці чудові люди включно з прокурором Міжнародного кримінального суду панi Фату Бенсуда мають репутацію відставних корупціонерів та знаходяться під санкціями США. Коротше, чергова гнила структура євробюрократії, відстійник для сумнівних кадрів, і тепер це – наша проблема на роки і роки.

Удар, який мали завдати ми, а не РФ

Вночі ворог завдав удару дронами-камікадзе по пункту постійної дислокації моєї бригади. Я там був лише раз у житті, але, принаймні, знаю, як виглядають ці древні будівлі...

Чи стане Україна криптомайнінговим тигром?

Іван Полтавець, керуючий партнер Fipra Ukraine Ігор Луценко, нардеп 8 скликання Заворушення у Казахстані дають Україні унікальний шанс залучити іноземні інвестиції...

До теми результатів Укрзалізниці

На межі 2021 і 2022 виникла дискусія щодо результатів роботи Укрзалізниці (я раніше неодноразово критикував цю компанію за дивні рішення)...

Чому податкова в Києві захищена від дронів, а ЗСУ під Широкіно – ні?

Читаю дослівно новину і охрінєваю: "В районі населеного пункту Широкине противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17"...

А давайте все ж обговоримо нову версію законопроекту про столицю?

Шановні кияни, а також люди, котрі співчувають столиці! Як відомо, уже понад 2 роки триває епопея чинної влади по законодавчому облаштуванню нашої столиці...

Новий законопроект про Столицю України

Шановні кияни, а також люди, котрі співчувають столиці! Як відомо, уже понад 2 роки триває епопея чинної влади по законодавчому облаштуванню нашої столиці...