Tesla запатентувала систему доповненої реальності для виробництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla запатентувала систему доповненої реальності для виробництва

Фондовий ринок
411
Виробник електромобілів Tesla, який раніше тестував смарт-окуляри Google Glass на своєму заводі в Фрімонті, подав патентну заявку на використання технології доповненої реальності для полегшення праці працівників на виробництві.
Після невдачі з смарт-окулярами Google Glass на споживчому ринку компанія Google задумалася про переведення продукту в категорію корпоративних пристроїв. Tesla була однією з тих компаній, кого зацікавила можливість використання смарт-окулярів для надання допомоги працівникам в різних виробничих ситуаціях.
Запатентована система отримала назву «Augmented Reality Application for Manufacturing». У патентній заявці описується система, яка відображає дані, що відповідають характеристикам об’єкта, що становить інтерес, в окулярах доповненої реальності, які також можуть використовуватися працівниками в якості захисних окулярів.
У патентній заявці Тесла планує піти ще далі і використовувати технологію комп’ютерного зору для аналізу того, що бачить працівник, дозволяючи, наприклад, визначити товщину захисного покриття деталі, і допомогти йому прийняти рішення з приводу якості виконаних робіт.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас