BlaBlaCar вводить нові заходи безпеки під час поїздок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlaBlaCar вводить нові заходи безпеки під час поїздок

Особисті фінанси
1058
Після декількох місяців обмежених поїздок і на тлі поступового відновлення міжміських поїздок урядом України, BlaBlaCar адаптує свою платформу до нової реальності, зосередившись на безпеці поїздок.
Про це повідомляє компанія.
У березні 2020 го року, BlaBlaCar попросив 90 мільйонів своїх користувачів тимчасово припинити подорожувати і використовувати платформу лише для виняткових і термінових поїздок. Крім цього, слідуючи рішенням уряду України від 16 березня 2020 го року про заборону пасажирських перевезень, BlaBlaCar тимчасово призупинив всі автобусні поїздки, в тому числі і на платформі Busfor.
Сьогодні на тлі поступового відновлення міжміських поїздок урядом України, BlaBlaCar оголошує про поліпшення і нові функції на платформі, які допоможуть користувачам дотримуватися необхідних заходів безпеки і дбати про своє здоров’я.
Щоразу під час публікації або бронювання поїздки BlaBlaCar буде нагадувати кожному користувачеві про рекомендації з безпеки, включаючи: не їхати в разі виникнення симптомів, бути в масці, дотримуватися безпечної дистанції, не вітатися за руки.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше компанія скасувала всі внутрішні та міжнародні автобусні перевезення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас