07:48 04.11.2019

Один український військовий поранений в результаті 14 обстрілів бойовиками на Донбасі

2 хв читати
Один український військовий поранений в результаті 14 обстрілів бойовиками на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування (НЗФ) 14 разів обстріляли позиції Збройних сил України, поранений один військовослужбовець, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"3 листопада озброєні формування Російської Федерації і її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... поранення отримав один військовослужбовець об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Facebook у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили чотири обстріли у Пісків і Пищевика - з РПГ і великокаліберних кулеметів, неподалік Водяного на Приазов'ї - з гранатометів різних систем, у Павлополя - зі стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 10 ворожих обстрілів неподалік Новолуганського - зі стрілецької зброї і станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, поблизу Хутора Вільного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, в районі Золотого (за межами ділянки розведення) - з великокаліберних кулеметів, тричі біля Луганського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, поблизу Зайцевого - з СПГ, стрілецької зброї і автоматичних гранатометів, неподалік від Південного - з великокаліберних кулеметів і ручних і станкових протитанкових гранатометів, у Новозванівки - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці з гранатометів, великокаліберних кулеметів і мінометів калібру 82 мм обстріляли наші позиції неподалік Новолуганського. Втрат серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Донори підтвердили постачання Харкову більшої частини необхідних газопоршневих установок і модульних котелень

Кабмін схвалив угоду зі США про $7,85 млрд бюджетної підтримки

Окупанти обстріляли Червону Поляну на Харківщині, постраждали троє мирних жителів

Заступниця керівника ОП обговорила із заступником міністра фінансів США посилення санкцій проти РФ і реформи

Правоохоронці України взяли участь у великій міжнародній спецоперації з боротьби з російськими кіберзлочинними організаціями

"Київський метрополітен" збільшує інтервали між поїздами через гострий кадровий дефіцит

Через обстріл окупантів у Велетенському на Херсонщині загинув місцевий житель

Короткочасні дощі пройдуть в Україні в найближчі два дні, місцями можливі грози, на південному сході вдень до 30°

Директор ДБР: Сприяємо поверненню бійців на позиції, а не покращуємо статистику кримінальних проваджень

Люксембург вносить EUR5 млн в артилерійську коаліцію для фінансування Caesar для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА