ua en ru

На Донбасі поранено 4 українських військових

На Донбасі поранено 4 українських військових Фото: ООС на Донбасі

За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено та трьох поранено.

На Донбасі у районі проведення операції Об’єднаних сил упродовж минулої доби, 4 жовтня, бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, чотирьох військових поранено. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр штабу ООС у Facebook.

Ворог вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Травневе, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.

По позиціях наших військ у районі Луганського окупанти здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм, по оборонцях Кримського, Оріхового та Травневого - з мінометів 82-го калібру.

За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено та трьох поранено.

Від початку доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Вільне, Водяне та Гнутове, одного військовослужбовця ОС поранено.

Ранкове зведення на 07:00 5 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 4 жовтня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Четвер, 4 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, проросійські бойовики не допустили спостережну місію ОБСЄ до моніторингу у п'яти населених пунктах на Донбасі.