Huawei запровадить штучний інтелект в усі свої пристрої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запровадить штучний інтелект в усі свої пристрої

Технології&Авто
342
Китайський виробник телекомунікаційного обладнання і мобільних пристроїв Huawei має грандіозні плани щодо штучного інтелекту (ШІ). Вони стали частиною проекту під назвою Da Vinci, повідомляє видання The Information з посиланням на людей, знайомих з ситуацією.
За їхніми даними, Huawei збирається вбудувати ШІ-алгоритми в усі свої пристрої, включаючи смартфони, камери відеоспостереження, базові станції для стільникового зв’язку та обладнання для дата-центрів.
Зазначається, що Da Vinci може мати значний вплив на ринок, з огляду на широке використання продуктів і сервісів Huawei глобальними мобільними операторами.
Серед іншого компанія з Піднебесної розробляє нові ШІ-чіпи для дата-центрів, щоб реалізувати на більш досконалому рівні такі функції, як розпізнавання голосу і зображень.
Однак нові розробки Huawei в сфері штучного інтелекту можуть підвищити занепокоєння американської влади, яка заборонила продавати телефони і телекомунікаційне обладнання в країні.
У США побоюються, що китайський уряд отримає доступ до американських технологій. Правда, сама Huawei неодноразово заперечувала можливість передачі даних на користь влади і висловлювала готовність вести бізнес під пильною перевіркою з боку уряду США.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас