RU
 

Підручний: Радий, що сьогодні вдалося стабілізувати стрільбу

iSport.ua,  20 лютого 2021, 18:14
0
177
Підручний: Радий, що сьогодні вдалося стабілізувати стрільбу

Українець задоволений своїм виступом на другому етапі чоловічої естафети.

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний прокоментував свій виступ в естафеті на чемпіонаті світу в Поклюці.

"Звичайно, є радість, що вдалося відстріляти обидва кордони на "нуль". За весь чемпіонат був тільки один чистий кордон, а сьогодні відразу два. Радий, що саме сьогодні, саме в командній гонці, вдалося стабілізувати стрільбу, а також чисто і швидко відстріляти.

Ще подивлюся на аналіз гонки, але, як мені здалося, по дистанції непогано біг. На останніх метрах зовсім трохи не вистачило утриматися за Хофером, трохи підпустив його. Шкода, що не передав естафету Артему разом з італійцем.

Другий етап мені подобається тим, що тут є більший контакт з лідерами, і, загалом, на другому етапі гонка виходить більш контактною, оскільки часто на останньому етапі доводиться бігти або ж самому, або далеко від лідерів. Тому, чесно кажучи, в цьому сезоні мені другий етап більше подобається, і ті гонки, в яких я втік на другому етапі, складалися вдало для мене.

Дружина мотивує мене на кожну гонку, каже, що все буде добре, що я можу боротися і працювати на вогневих рубежах. Налаштовує, як може. Спасибі їй за це", - сказав Підручний в інтерв'ю Суспільне: Спорт після гонки.

Нагадаємо, збірна України посіла п'яте місце в чоловічій естафеті.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі