11:43 10.06.2018

Водопостачання Авдіївки та навколишніх сіл відновлено

1 хв читати

Станом на ранок неділі водопостачання Авдіївки (Донецька обл.) та навколишніх сіл відновлено, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області.

"Станом на 07:00 10 червня водопостачання м. Авдіївка, с. Ласточкіно та с. Орлівка Ясинуватського району здійснюється в штатному режимі", – йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю вранці.

Як повідомлялося, в суботу голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що наразі електропостачання Донецької фільтрувальної станції (ДФС) відновлено, до ранку неділі в Авдіївку планують подати воду.

Раніше в суботу Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) повідомило в Твіттері, що у зв'язку з припиненням роботи ДФС в Авдіївці було оголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня. "Всі інші об'єкти газо-, водо- і електропостачання в Донецькій і Луганській областях працюють у штатному режимі", – йдеться в повідомленні МінТОТ.

8 червня у зв'язку з обстрілами ДФС було ухвалено рішення про евакуацію персоналу та вивезення хлору (4 тонни). Крім того, внаслідок обстрілу припинилося водопостачання Авдіївки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА