Фонд гарантування виставляє на продаж пул іпотечних кредитів ПАТ «КБ «Хрещатик» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування виставляє на продаж пул іпотечних кредитів ПАТ «КБ «Хрещатик»

Казна та Політика
210
Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 10 березня 2020 року заплановано проведення аукціону з продажу пулу активів ПАТ «КБ «Хрещатик». Торги будуть проведені на електронному майданчику ProZorro.ПРОДАЖІ.
Про це повідомляється на сайті Фонду.
До складу пулу увійшли 663 кредити, які забезпечені іпотекою та надавались ПАТ «КБ «Хрещатик» відповідно до Положення про порядок фінансово-кредитної підтримки молодих сімей та одиноких молодих громадян на будівництво (реконструкцію) житла в місті Києві, затвердженого рішенням Київської міської ради.
Сумарна балансова вартість кредитів – 65,43 млн грн. В якості забезпечення виконання зобов’язань за цими кредитам в іпотеці ПАТ «КБ «Хрещатик» знаходяться 662 квартири, розташовані в місті Києві, а також 1 договір майнових прав на квартиру. Всі кредити видані в гривні. Середня прострочка – до 3 місяців.
Пул буде виставлений на продаж на відкритих торгах. В аукціоні можуть взяти участь банки України, які мають банківську ліцензію та внесені до Державного реєстру банків.
Початкова ціна лоту – 65 773 943,58 грн.
Аукціон буде проведений за голландською моделлю з поступовим зниженням ціни впродовж дня.

Довідка Finance.ua:

  • Згідно з умовами реалізації пулу підписання договору купівлі-продажу активів (майна) з переможцем торгів можливе після отримання коштів від реалізації активів (майна) за ціною продажу на накопичувальний рахунок ПАТ «КБ «Хрещатик», отримання рішення Київської міської ради щодо визначення банку-переможця уповноваженим банком та договору про співробітництво, укладеного між розпорядником бюджетних коштів та банком-переможцем.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас