16:42 13.07.2020

Саакашвілі: Прибрати проросійський уряд Грузії - в інтересах України

1 хв читати
Саакашвілі: Прибрати проросійський уряд Грузії - в інтересах України

Голова виконкому Національної ради реформ Міхеіл Саакашвілі вважає нинішній уряд Грузії проросійським і припускає, що його зміна буде вигідна Україні.

"Я вважаю, що прибрати проросійський уряд Грузії - в інтересах України та українського народу також. Але ця моя особиста думка. Я не висловлюю думку ні президента, ні інших із цього приводу - тому що я не є офіційним держслужбовцем України. Це моя особиста позиція, і вона дуже тверда" - заявив він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Він також наголосив, що ніхто не може заборонити грузину бути грузином, навіть якщо у нього український паспорт і він є патріотом України.

Як повідомлялося, днями у Facebook Саакашвілі розкритикував грузинську владу і заявив, що не визнає легітимності грузинського уряду. У відповідь на виклик українського посла до МЗС Грузії, який відбувся після цього, в МЗС України наголосили, що Україна високо цінує стратегічне партнерство з Грузією, підтверджує свою готовність розвивати двосторонні відносини в дусі дружби і добросусідства, а публічні висловлювання неуповноважених осіб не можуть вважатися позицією держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА