08:21 23.06.2018

Бойовики 27 разів обстріляли позиції ЗС України в суботу, без втрат

2 хв читати
Бойовики 27 разів обстріляли позиції ЗС України в суботу, без втрат

За минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушували режим припинення вогню, з них 8 разів вогонь відкривався з забороненого мінськими домовленостями озброєння, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Інтенсивні бойові дії тривали на Луганському і Маріупольському напрямках. Російсько-окупаційні війська 27 разів порушували режим припинення вогню, з них 8 разів застосовували заборонену мінськими домовленостями зброю", - йдеться в повідомленні на сторінці ООС в Фейсбук в суботу вранці.

Як зазначається, напружена обстановка залишається поблизу населеного пункту Новотошківське на Луганщині. Поряд зі стрілецькою зброєю і гранатометами, бойовики відкривали вогонь з 122-мм артилерії і 120-мм мінометів.

"Протягом поточної доби ворог двічі відкривав вогонь по наших захисниках біля Новотошківського з мінометів 82-го калібру, а також двічі обстріляв позиції довкола Лебединського з гранатометів і стрілецької зброї", - відзначили в прес-центрі.

На Донецькому напрямку ворог переважно використовував стрілецьку зброю і гранатомети. Бої невисокої інтенсивності велися на різних ділянках фронту. Зокрема у населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Луганське та Зайцеве ворог відкривав вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку недалеко від населених пунктів Водяне і Гнутове активні бойові дії почалися близько 18:00. Відзначається, що протягом години противник вів вогонь з артилерії 122-го калібру. Також позиції Об'єднаних сил у Лебединського незаконні збройні формування обстрілювали з мінометів калібром 120-мм. Захисники Маріуполя надійно утримували позиції.

"Під час бойових дій за минулу добу втрат серед наших військ немає", - підкреслили в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Саміті миру мають узяти участь так багато держав, як тільки можливо - президент Фінляндії

У 2024 р. спільна військова допомога країн Північної Європи становитиме EUR6 млрд - Зеленський

Саміт НАТО не стане продуктивним без вирішення питання запрошення України до організації - Зеленський

Серед повернутих із російського полону шестеро жителів Харківщини - Синєгубов

У Харкові вже 6 жертв внаслідок нічних ворожих ударів

Від початку доби на лінії фронту відбулося 42 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Мінветеранів і НВМК розробили інструкції щодо поховання військовослужбовців, УБД та учасників Революції гідності

Зеленський візьме участь у конференції з безпеки в Сінгапурі - ЗМІ

Україна та ще 17 країн-учасниць Договору про Антарктику заблокували надання Білорусі статусу консультативної сторони - Міносвіти

МОБІЛІЗАЦІЯ ПІСЛЯ УХВАЛЕННЯ ЗАКОНУ ПРО МОБІЛІЗАЦІЮ ЗБІЛЬШИЛАСЯ - ЗЕЛЕНСЬКИЙ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА