RU
 

У Києві в спину застрелили іноземця

Корреспондент.net,  1 грудня 2018, 14:40
0
1395
У Києві в спину застрелили іноземця
Фото: Подробности
Під час огляду місця події вилучили кулю

Інформація про вогнепальне поранення чоловіка надійшла до чергової частини Деснянського управління поліції.

 
У Києві після розмови із двома невідомими 39-річний іноземець отримав вогнепальні поранення у спину і помер на місці. Інформація про інцидент надійшла до чергової частини Деснянського управління поліції близько опівночі, повідомили столичні правоохоронці в суботу, 1 грудня.
 
Прибулі на виклик поліцейські виявили тіло 39-річного іноземця з вогнепальними пораненнями. Під час огляду місця події вилучили кулю.
 
"Правоохоронці опитали свідка - 61-річного товариша потерпілого. Чоловік пояснив, що вони були в кафе, а потім вирішили йти додому. Його друг першим вийшов на вулицю, а свідок затримався. Коли ж він підійшов, побачив, що потерпілий розмовляв із двома незнайомцями. Чоловіки вирушили додому, і в цей час прозвучало кілька пострілів. На місце події відразу викликали "швидку", лікарі якої констатували смерть", - сказано в повідомленні.
 
Розпочато кримінальне провадження за умисне вбивство, поліція вживає заходів із затримання підозрюваних і встановлення мотивів скоєння злочину.
 
Раніше в центрі Києва на вулиці Великій Васильківській сталася стрілянина - з кількох пострілів із травматичного пістолета був поранений молодий чоловік.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевиностранцыстрельбаполицияубийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі