RU
 

Дериземля - про слова Підручного: Звинувачувати лише тренерів - некоректно

iSport.ua,  15 грудня 2020, 14:41
0
109
Дериземля - про слова Підручного: Звинувачувати лише тренерів - некоректно

Андрій Дериземля поділився своїми думками про висловлювання Дмитра Підручного.

 
Колишній український біатлоніст Андрій Дериземля прокоментував різкі слова Дмитра Підручного, який розкритикував тренера Юрая Санітру.
 
Нагадаємо, що після провального спринту Підручний сказав, що всі питання з приводу результатів потрібно задавати тренеру. Після цього українець взяв свої слова назад і вибачився перед Санітрою і командою.
 
"Для мене такі емоції неприпустимі. Дмитро вибачився. Особисто я ніколи не звинувачував тренера, тому що у кожного спортсмена є своя голова і він завжди може порадитися або підказати тренеру, що щось не так.
 
Ніхто, крім спортсмена, не може відчувати свій організм на 100%, яким би фахівцем не був тренер. В першу чергу, це відповідальність біатлоніста, він має відчувати.
 
До спортсменів такого рівня тренери завжди прислухаються. Звинувачувати тільки тренерів - це некоректно, такого не потрібно робити. Я вважаю, що це були виключно емоції. Спортсменам дуже важко психологічно, коли такі погані результати.
 
Тренери теж несуть відповідальність і не можна сказати, що один винен, а інший - ні. Якщо тренер бачить свою помилку, то він про це повинен сказати, щоб не було напруженої ситуації в команді. Я сподіваюся, що ситуація зміниться на краще і всі заспокояться", - сказав Дериземля в інтерв'ю YouTube-каналі Stargorod Sport.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі