07:45 22.01.2019

У Києві 22 січня повністю обмежать рух усіх видів транспорту

1 хв читати
У Києві 22 січня повністю обмежать рух усіх видів транспорту

У Києві 22 січня повністю обмежать рух усіх видів транспорту у зв'язку зі святкуванням Дня соборності України, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"У зв'язку зі святкуванням Дня соборності України 22 січня 2019 року в м.Київ рух усіх видів транспорту, в тому числі громадського, буде повністю обмежено з 5:30 до закінчення заходів", - йдеться в повідомленні.

Обмеження діятимуть на вул.Володимирській (від вул.Великої Житомирської до вул.Ірининська), на Володимирському проїзді (від Володимирської до вул.Михайлівська), на Михайлівському провулку (від вул.Софіївська до вул.Михайлівська), вул.Софіївська (від Володимирської до Михайлівського провулка), вул.Алли Тарасової (від Володимирського проїзду до Михайлівського провулка), вул.Мала Житомирська (від Володимирського проїзду до Михайлівського провулка), пров.Рильському (від вул.Стрілецької до Володимирської), вул.Стрілецькій (від вул.Великої Житомирської до вул.Рейтарська), Георгіївського провулку (від вул.Стрілецька до вул. Рейтарської).

На перетині вул.Грушевського та Петрівської алеї (пам'ятник загиблим під час Революції Гідності) обмежать рух з 10:15 до 10:25.

Також частково буде обмежено рух транспорту з 12:00 до 13:30 під час руху колони представників громадської організації "Твій шлях" від Майдану Незалежності на вул.Михайлівська, вул.Європейська і вул.Хрещатик до перетину вул.Грушевського та Петрівської алеї.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА