12:28 23.07.2018

Жебрівський до виборів має намір створити праву партію і розвинути її структури в Донецькій області

2 хв читати
Жебрівський до виборів має намір створити праву партію і розвинути її структури в Донецькій області

Аудитор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), екс-глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський має намір до запланованих на 2019 рік парламентських виборів створити партію правої ідеологічний спрямованості, яка б враховувала настрої сходу України і в першу чергу там розвинути її структурні підрозділи.

"На Донбасі є запит на політичну силу, яка буде говорити відверто. Але це повинно боліти. Я займуся формуванням ідеологічної правої партії. І в Донецькій області будуть серйозні структури цієї політсили... Ми готуватимемося до парламентських виборів 2019 го", - сказав П .Жебрівскій в інтерв'ю виданню "Gazeta.ua", опублікованому в п'ятницю.

"Донецька область - це Україна. Ми говоримо, пишемо, триндимо, але не усвідомлюємо, що там живуть українці. Якби хотіли перемоги, то кожне місто велике, кожна область, взяла б по громаді з Донецької чи Луганської області в партнери. І працювали ... Ідеологічних партій немає. Є проекти. Політику сприймають як технологію", - пояснив він.

Екс-глава обладміністрації також зазначає, що щоб в Донецькій області почали працювати демократичні процеси, там потрібно "працювати над демонополізацією економіки". "Якщо цього не робити, 90% економіки краю і далі буде в руках п'яти сімей. І тоді повернення до партії а-ля регіонів - неминуче. Щоб прийшов великий бізнес, створив робочі місця... Треба робити високотехнологічну економіку", - додав П.Жебрівський .

Як повідомлялося, 19 червня П.Порошенко підписав указ, згідно з яким увів П.Жебрівського до складу комісії із зовнішнього контролю із проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності НАБУ.

П.Жебрівський з червня 2015 року очолював Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію. 13 червня 2018 року президент України підписав указ про його звільнення (за власним бажанням).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА