08:15 29.07.2019

Борис Джонсон витратить 100 млн фунтів на рекламу "жорсткого" Brexit

2 хв читати
Борис Джонсон витратить 100 млн фунтів на рекламу "жорсткого" Brexit

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у рамках підготовки до виходу країни з ЄС без угоди запустить рекламну кампанію, на яку в найближчі три місяці буде витрачено 100 млн фунтів, пише The Guardian з посиланням на урядові джерела.

За даними видання, канцлер британського казначейства Саджид Джавід майбутнього тижня оприлюднить план додаткових витрат у розмірі 1 млрд фунтів на підготовку до Brexit без угоди з Євросоюзом. Їх десяту частину буде витрачено на рекламну кампанію, зокрема на доставку в кожний будинок інформаційних листівок, стверджують джерела.

The Guardian зазначає, що ця кампанія буде набагато масштабнішою, ніж, наприклад, знаменита "Tell Sid" 1980-х років, яка закликала британців купувати акції державної British Gas. "Я не можу пригадати більш масштабної рекламної кампанії, ніж ця, з часів Другої світової війни. Це величезні кошти для рекламної кампанії", - заявило газеті джерело в казначействі.

Як зазначають автори статті, звістка про витрати на "жорсткий" Brexit з'явилась на тлі переговорів з США про торговельну угоду, яка стартує цього тижня. Міністр зовнішньої торгівлі Великої Британії Елізабет Трас повинна зустрітися з послом США у Великій Британії Вуді Джонсоном, а в серпні - вирушити на переговори зі своїм американським колегою в Вашингтон.

Джонсон після призначення прем'єр-міністром Великої Британії в програмній промові пообіцяв, що він будь-що-будь виведе країну з ЄС 31 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський нагородив морських піхотинців з нагоди професійного свята

Кулеба - партнерам після атаки РФ по Харкову: 7 систем Patriot - не така вже й висока ціна за довгостроковий мир у Європі

Ворог загруз у вуличних боях за Вовчанськ, найжорсткіші бої - на покровському та курахівському напрямках - Сирський

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА