18:29 15.01.2019

Бійця ЗСУ було поранено на Донбасі у вівторок через обстріли бойовиків

1 хв читати
Бійця ЗСУ було поранено на Донбасі у вівторок через обстріли бойовиків

У період з 00:00 до 18:00 вівторка противник двічі обстріляв позиції українських військ, унаслідок чого дістав поранення боєць Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються", - повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок ввечері.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики відкривали вогонь із гранатометів у районі селища Славного, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" із автоматичних гранатометів поблизу селища Новоолександрівки.

"Незважаючи на погоду українські військові продовжують пильно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООСзалишається під контролем українських військових", - йдеться в звіті.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв має намір виступати за залучення міжнародної допомоги для відновлення постраждалої внаслідок обстрілу друкарні в Харкові

Помер ще один постраждалий унаслідок ворожого удару по ТЦ "Епіцентр" у Харкові

Окупанти за добу втратили 1300 осіб

У Чорному морі перебуває один корабель РФ, в Азовському та Середземному відсутні

Повітряні сили вночі знищили 13 із 14 ворожих БПЛА

Окупанти, ймовірно, мають намір депортувати українських дітей до РФ протягом літа

"Ліси України" у 2024 р. поставлять Міноборони 28 тис. куб. метрів деревини

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА