RU
 

Потужні зливи викликали повені в Ізраїлі

Корреспондент.net,  24 листопада 2020, 16:48
0
603
Потужні зливи викликали повені в Ізраїлі
Фото: 9tv.co.il
Люди опиняються у затоплених квартирах і авто

Дощі і штормова погода спровокували повені відразу в кількох населених пунктах по всьому Ізраїлю. Пожежникам доводиться рятувати водіїв, які потрапляють у "водні капкани". Цілі мікрорайони сидять без електрики.

 
Через сильні дощі з п'ятниці, 20 листопада, по неділю, 22 листопада, відразу на кілька районів Ізраїлю насунули повені. Поліції довелося навіть тимчасово перекривати деякі траси, тому що пересуватися по ним було небезпечно, пише The Watchers.
 
Так, за добу в деяких частинах країни випало до 230 мм опадів, що перевищує середній листопадовий показник на 70 мм.
 
Зазначається, що в суботу в Хайфі були врятовані не менше п'ятнадцяти осіб, які опинилися в затоплених машинах або квартирах.
 
У багатьох будинках затоплені підвальні приміщення і нижні поверхи. Це призводить до коротких замикань і аварійних відключень електрики в цілих мікрорайонах.
 
 cursorinfo.co.il
 
 
За даними ЗМІ Ізраїлю, за вихідні в деяких частинах країни випало від 100 до 150 мм опадів, що вдвічі перевищує місячну норму. Дощі хлинули на країну після посушливого жовтня.
 
 
Раніше ми писали, що в Італії через повінь обвалився автомобільний міст.
 
Повідомлялося також, що в Індонезії тисячі людей залишилися без житла через паводки. Сильні зливи затопили 46 населених пунктів, унаслідок чого майже чотири тисячі осіб були евакуйовані.

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Израильнаводнениепотопдожди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі