14:40 08.11.2018

Серійний вбивця, відомий як "пологівський маніяк", помер у в'язниці

2 хв читати
Серійний вбивця, відомий як "пологівський маніяк", помер у в'язниці

У Житомирській установі виконання покарань №8 на 67-му році життя помер так званий "пологівський маніяк" Сергій Ткач, який відбував довічне ув'язнення, повідомляє сайт газети "Сегодня" з посиланням на начальника установи Костянтина Шедловського.

За інформацією видання, засуджений помер 4 листопада, а поховали його 7 листопада.

"Коли йому стало погано, о 15:00 ми викликали швидку. У нього було дуже низький тиск, швидка його не забрала, а о 19:00 він вже помер. Констатували біологічну смерть. Це було 4 листопада, а вчора ми його вже поховали. Жодних інцидентів з ним не було. У камері вони були вдвох. Він спокійний, і взагалі, за його відсидку у мене не було ніяких нарікань. Нормально сидів, ніяких порушень не здійснював, претензій у мене, як у начальника, до нього немає", - розповів інтернет-ресурсу К.Шедловський.

За його словами, похорони С.Ткача відбулися в середу, 7 листопада. За тілом засудженого ніхто з його родичів або близьких не приїхав, а місцезнаходження дружини ув'язненого - невідоме.

"Раніше дружина приїжджала. Але зараз ... Ми не знаємо, де вона. Ми дали повідомлення, вона тимчасово проживала в Житомирській області. Після смерті Ткача ніхто не приїхав і не забрав його, ми його поховали своїми силами. Наскільки я знаю, він скаржився на серце, скаржився на задишку", - розповів начальник установи виконання покарань №8.

С.Ткач народився в 1952 році в м. Кисельовськ, Кемеровської області (тодішній СРСР), а на початку 1980-х переїхав до УРСР.

Серійний вбивця. За його визнанням, він скоїв найдовшу за часом серію вбивств - вона тривала 25 років, з 1980 до 2005 рік на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

Верховний суд України в 2007 році розглядав його участь у 40 вбивствах, ще 60 справ про вбивства продовжувала розслідувати прокуратура.

23 грудня 2008 р. засуджено до довічного терміну ув'язнення. Судом були доведені 29 вбивств, усі або зі зґвалтуванням, або із задоволенням статевої пристрасті в збоченій формі, 8 зґвалтувань (при яких жертви залишилися живі), 3 епізоди залишили на дослідування.

Згодом С.Ткач зізнався у скоєнні ще понад 30 злочинів (можливо, всі з убивствами).

С.Ткача називали "павлоградським маніяком", "пологівським маніяком".

За інформацією ЗМІ, у 2015 році він одружився на мешканці російського міста Ярославля Олені, при цьому вона була молодша за чоловіка майже на 40 років. У 2016 р. в неї народилася дочка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА