День фінансів: Ідея для Альфи, питання COVID-паспортів, помилки при продажу квартири — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: Ідея для Альфи, питання COVID-паспортів, помилки при продажу квартири

837
Понеділок, 8 лютого. Ідея для Альфи і помилки, які не варто повторювати при продажу квартири.
Альфа-Банк купує Ідея Банк? У ЗМІ з’явилася інформація, що генеральний менеджер Альфа-Банку Рафал Ющак домовився з власником Idea Bank Лешеком Чарнецьким про продаж. Сторони планують закрити угоду до кінця літа 2021. Водночас у пресслужбі Альфа-Банку інформацію про угоду не коментують.
Лепта ФОПів Для України. За даними сайту Опендатабот, в Україні зареєстровано майже 2 мільйони підприємців. Дохід з одного підприємця за рік становить 14 452 грн. Річний дохід для держави від усіх підприємців при цьому становить понад 27,6 млрд грн. Також, за даними порталу, за вісім років надходження від ФОПів до бюджету зросли в 24 рази!
Без вакцинації – без можливостей? Президент України Володимир Зеленський заявляє, що Європа точно не надасть можливості подорожувати, якщо у людини немає вакцинування.
День фінансів: Ідея для Альфи, питання COVID-паспортів, помилки при продажу квартири
Потрібно буде вакцинуватися, якщо люди хочуть виїхати на відпочинок або заробітки. Президент також зазначив, що наразі не знає, скільки країн будуть запроваджувати так звані covid-паспорти.
Поки що ж Ryanair змінив умови безкоштовної онлайн-реєстрації. Авіакомпанія дозволила реєструватися онлайн пасажирам, які не оплатили вибір місця, тільки за 24 години до вильоту. Якщо пасажир купив квиток з включеним вибором місця або оплатив місце заздалегідь, він зможе зареєструватися і отримати посадковий талон за 60 днів до вильоту. Без змін залишився час закриття реєстрації – за 2 години до часу вильоту за розкладом.
Спрощення для субсидіантів. Клієнтам, які отримують субсидії або пільги, не потрібно буде особисто відвідувати або повідомляти управління соціального захисту населення про зміну постачальника і щомісячну ціну газу, оскільки тепер між постачальниками і органами соцзахисту налагоджено обмін даними в електронному форматі. Зміна постачальника газу не впливає на пільги та субсидії, які нараховувалися клієнту до цього.
У свою чергу мер столиці Віталій Кличко порадив киянам, як можна заощадити на комуналці. За словами мера Києва, платити менше можна за допомогою програмних заходів з енергоефективності будівель. У такій програмі місто оплачує 70% вартості робіт, жителі — 30%. В результаті вартість комунальних послуг може бути меншою на 40%.
Квартирне питання. На нашому YouTube-каналі Finance.ua вийшло нове відео з порадами для тих, хто хоче продати свою квартиру. Дивіться за посиланням нижче, яких помилок важливо не припуститися. І як продати квартиру за мінімальну кількість часу, отримавши при цьому найбільшу вигоду:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас