Стало відомо, скільки Кличко витратив на ремонт 5 парків у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки Кличко витратив на ремонт 5 парків у Києві

Казна та Політика
867
Мерія столиці не полишає надію перетворити Київ на місто парків. Так, в шести районах столиці вже відремонтовано і реконструйовано п’ять парків. А всього планується поліпшити 125 паркових об’єктів.
Поки найдорожчим проектом залишаються сходи на Пейзажній алеї. Сама ступінчаста конструкція коштувала місту 15 млн грн, а благоустрій території навколо – 89 млн. Про це громадськість поінформував заступник голови КМДА Олександр Спасибко на офіційному порталі міста.
Всього на реконструкцію парків і скверів пішло 227 млн ​​гривень.
  • Парк “Перемога” (Дніпровський район) – 68 млн грн.
  • Парк “Відрадний” (Солом’янський район) – 40 млн грн;
  • Парк “Наталка” (Оболонський район) – 29 млн;
  • Сквер “Красна Пресня” – 730 тис грн.
Однак, за повідомленням джерела, всупереч всім запевненням мера про те, що Київ стає комфортним і затишним, міські планувальники з ним не згодні. Вони відзначають, що при проектуванні об’єктів були допущені помилки і місця біля фонтанів і дитячих майданчиків виявилися на пекучому сонці.
Повідомляється, зараз йде ремонт в парку “Партизанської слави” (Дарницький район), в парку “Совки” (Солом’янський район), Сирецькому парку (Шевченківський район) і паркової зони поруч з проспектом Шухевича (Деснянський район). Своєї черги чекає і Куренівський парк в Подільському районі столиці.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас