11:06 04.01.2020

Чумак представив прокурорів Рівненської та Тернопільської областей

1 хв читати
Чумак представив прокурорів Рівненської та Тернопільської областей

Заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Віктор Чумак 3 січня представив колективам органів прокуратури Рівненської та Тернопільської областей нових керівників – Антона Войтенка і Петра Бойка.

Як повідомляє прес-служба офісу генерального прокурора, під час представлень Чумак окреслив основні завдання органів прокуратури на найближчий час.

"Серед них - ефективне виконання визначених законом повноважень, відновлення довіри суспільства до прокуратури та правоохоронної системи загалом. Він також зазначив, що головними критеріями атестації регіональних і місцевих прокуратур будуть професіоналізм і добропорядність", - йдеться в повідомленні.

Антон Войтенко народився 22 жовтня 1984 року в м. Умань Черкаської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року. До призначення на посаду прокурора Рівненської області обіймав посаду начальника управління нагляду за дотриманням законів, виконанням судових рішень у кримінальному провадженні та під час проведення оперативно-розшукової діяльності військової прокуратури Центрального регіону України.

Петро Бойко народився 23 липня 1985 року в м. Чернігів. В органах прокуратури - з 2010 року. До призначення на посаду прокурора Тернопільської області працював військовим прокурором Чернівецького гарнізону Західного регіону України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Знаємо, що кібератаки будуть, будуємо надійну систему захисту Реєстру збитків - виконавчий директор

Одна з поранених унаслідок ворожого авіаудару по Хотімлі померла

Міноборони починає пряме контрактування зі світовими виробниками озброєння

Виконавчий директор Реєстру збитків: Очікуємо від 6 до 8 млн заяв

На колишнього мера-колаборанта Куп'янська скоєно замах, він у критичному стані

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 56, із них 23 відбулося на покровському напрямку - Генштаб ЗСУ

Генпрокурор: До 90% військовополонених піддаються фізичним і моральним тортурам

Папа Римський прийняв Єрмака, обговорювали підготовку до Саміту миру

Керівник команди МКС в Україні: Встановлюємо локації, на яких РФ піддавала найжорстокішим тортурам українських військовополонених і цивільних

У неділю графіки відключень застосовуватимуться з 20.00 до 22.00 - ДТЕК

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА