10:04 24.03.2020

ВР передала медзакладам Києва 25 машин швидкої допомоги

2 хв читати
ВР передала медзакладам Києва 25 машин швидкої допомоги

Верховна Рада передала ще 25 автомобілів медичним закладам Києва, які визначено як госпітальну базу для боротьби з Covid-2019.

"Сьогодні нашим лікарям ці машини потрібні більше, ніж Верховній Раді, тому я дякую всім головам комітетів та працівникам апарату за підтримку такого рішення. Рух міського транспорту зараз обмежено, і найбільшої допомоги в таких умовах потребують саме медики. Ми всі маємо об’єднати свої зусилля і максимально допомагати тим, хто знаходиться на передовій боротьби з поширенням коронавірусу", - наводить слова голови парламенту Дмитра Разумкова прес-служба Верховної Ради на сторінці у Facebook.

Зазначається, що, в свою чергу, мережі АЗС UPG, KLO і SOCAR також приєдналися до ініціативи і готові передати для потреб медичних закладів загалом 35 тис. літрів пального.

Окрім того, Разумков особисто придбав на потреби лікарень Києва 5800 літрів пального, отже, загальна кількість пального становить - понад 40 тис. літрів.

Так, автомобілі буде передано медичним закладам, які визначено як госпітальну базу для боротьби з Covid-2019 у Києві: КНП "Олександрівська клінічна лікарня міста Києва", КНП "Київська міська клінічна лікарня №4", КНП "Київська міська клінічна лікарня №9", КНП "Київська міська дитяча клінічна інфекційна лікарня", КНП "Київська міська дитяча клінічна лікарня №1", КНП "Київська міська дитяча клінічна лікарня №2", "Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини".

Як повідомлялося, ВР передала клінічним лікарням Києва чотири автомобілі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

У Харкові четверо загиблих, ще двох людей шукають - ОВА

Окупанти обстріляли Малу Токмачку Запорізької області, загинув місцевий житель

Найближчі дні в Україні будуть теплими, у низці областей пройдуть короткочасні дощі

Кількість загиблих у Харкові зросла до двох осіб - Терехов

Україна та Греція найближчим часом укладуть угоду про безпеку - Офіс президента

У Харкові один загиблий, шестеро постраждалих після удару по підприємству, місцеперебування ще трьох осіб невідоме

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА