08:56 14.07.2020

На Луганщині остаточно ліквідовано лісову пожежу

2 хв читати
На Луганщині остаточно ліквідовано лісову пожежу

Лісову пожежу в Новоайдарському та Сєвєродонецькому районах Луганської області станом на 17:20 13 липня було остаточно ліквідовано, заявив голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, повідомляє прес-служба ОДА.

"Осередки тління та загроза загоряння відсутні", - наголосив він.

Уточнюється, що зафіксовано 76 будинків, які постраждали внаслідок пожежі. Жоден із них не застрахований. Пожежа пошкодила житлові будинки і господарські споруди в 41 домогосподарстві, повністю знищила 35 будинків у с. Смоляниновому. Пошкоджені 15 і повністю знищені 49 будинків у садовому кооперативі "Вовче озеро" Новоайдарського району.

Загалом унаслідок пожежі постраждали 223 людини, з яких 109 людей зазнали матеріальної шкоди, 114 осіб (із них 17 дітей) звернулися до швидкої медичної допомоги, лікарень. Сєвєродонецька і смт Новоайдар із травмами, пов'язаними з дією уражених чинників надзвичайної ситуації.

Як повідомлялося, 6 липня об 11:42 поблизу сіл Осколонівка та Капітанове Новоайдарського району Луганської області виникла пожежа.

Унаслідок сильного вітру (до 25 м/с) і високої температури повітря (+38 °С) виникли нові осередки, які поширилися з лісу на житловий сектор Смолянинового та садовий кооператив.

Унаслідок пожежі п'ять людей загинуло.

Потерпілі від пожеж отримають 300 тис. грн за повністю втрачений будинок, 50 тис. грн - на капітальний ремонт у частково зруйнованих будинках, 20 тис. грн - відшкодування втрат. Сім'ям загиблих унаслідок пожеж буде виплачено по 200 тис. грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Дергачах постраждали шість осіб

Коригувальника ракетного удару по Яворівському полігону засуджено до 15 років в'язниці

Голова Нацполіції: Поліцейські беруть участь в оповіщенні військовозобов'язаних разом із працівниками ТЦК, повістки не вручають

Зеленський нагородив морських піхотинців з нагоди професійного свята

Кулеба - партнерам після атаки РФ по Харкову: 7 систем Patriot - не така вже й висока ціна за довгостроковий мир у Європі

Ворог загруз у вуличних боях за Вовчанськ, найжорсткіші бої - на покровському та курахівському напрямках - Сирський

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА