RU
 

Кабмін призначив нового главу Держпраці

Корреспондент.net,  4 березня 2020, 13:49
0
211
Кабмін призначив нового главу Держпраці
Фото: dsp.gov.ua
Ігор Дегнер

Новим головою Державної служби з питань праці став Ігор Дегнер, у якого більше десяти років досвіду роботи у відомстві.

Кабінет міністрів призначив Ігоря Дегнера головою Державної служби з питань праці. Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки.

Відповідне рішення прийнято на черговому засіданні уряду у вівторок, 3 березня.

За словами заступника міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Юлії Свириденко, офіційна робота, безпечні умови праці біла зарплата повинні бути у кожного українця. Тому серед головних завдань Держпраці - детінізація зайнятості та захист працівників.

"На посаді глави служби Ігор Дегнер посилить роботу з бізнесом із легалізації працівників і підвищення їхнього захисту, в тому числі в разі травмування", - зазначила Свириденко.

У міністерстві додали, що у Дегнера більше десяти років досвіду роботи в Держпраці, де він пройшов шлях від провідного фахівця до директора департаменту з питань праці. Дегнер займає позицію в. о. голови служби з грудня 2019 року.

Раніше Кабмін провів низку кадрових призначень. Призначено голову Держслужби експортного контролю, Держтуризму, Держпраці, а також низки держагентств.

Нагадаємо, що раніше уряд призначив Олену Богдан главою Держетнополітики. Вона призначена терміном на п'ять років з випробувальним терміном три місяці.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: УкраинаКабмин Украиныназначениеправительство Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі