RU
 

Кличко заперечує порушення карантину в закладі

Корреспондент.net,  15 червня 2020, 15:15
0
271
Кличко заперечує порушення карантину в закладі
Фото: kiev.vgorode.ua
Мер просить не звертати уваги на маніпуляції

Столичний голова Віталій Кличко заявив, що багато політиків вже почали "брудну передвиборну кампанію".

Мер Києва Віталій Кличко заперечує порушення карантину, в якому його викрили напередодні. Про це він заявив на брифінгу в понеділок, 15 червня.

"Тому що у мене запитували, після деяких сенсаційних публікацій у ЗМІ, чи порушую я карантин. Я іноді проводжу зустрічі або вечеряю на літніх терасах ресторанів або кафе, це так. І кияни мене можуть там побачити, підійти поспілкуватися", - сказав Кличко.

За його словами, Кабмін місяць тому, пом'якшуючи обмеження, дозволив пересування вулицями групами до восьми осіб, а також сидіти на літніх терасах кафе і ресторанів в компаніях до чотирьох осіб.

"Я розумію, що багато політиків вже почали виборчу кампанію, бачу, наскільки брудною вона буде. Але, громадяни майбутні кандидати та їхні групи підтримки, не витрачайте грошей на поширення брехні і маніпуляцій, висувайте свої конкретні досягнення і програми", - додав мер.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Віталій Кличко порушив карантин. Він перебував у закладі за одним столиком в компанії чотирьох осіб. Також фото з мером зробили після 22:00, хоча закладам поки ще забороняється працювати в такий час.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КиевкарантинВиталий Кличко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі