Хто став банкіром року за версією FinAwards (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто став банкіром року за версією FinAwards (фото)

Кредит&Депозит
1534
Днями в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Крім 15 номінацій для 32 банків всієї України. Серед іншого визначили і переможця в персональній номінації «Банкір року».
Як вибирали? Розглядали український топ-менеджмент банків: Голів Правлінь або Заступників Голів Правлінь, під чиїм керівництвом банк досяг значних якісних показників у розвитку банку.
Серед показників якості роботи банкірів до уваги брали: приріст валюти балансу, зростання кількості клієнтів, висока рентабельність, хороший фінансовий результат, успішні угоди по злиттю банків, розширення каналів обслуговування клієнтів. Важливою умовою була можливість перевірки досягнень за допомогою відкритих джерел інформації.
З 14 кандидатів переможець був визначений шляхом голосування експертного журі, інших банків та користувачів сайту. За підсумками голосування до п’ятірки кращих увійшли Голови Правлінь: ПриватБанку – Петро Крумханзл, і ОТП Банку – Тамаш Хак-Ковач.
Бронза дісталася Кирилу Шевченку – Голові Правління Укргазбанку.

Кирило Шевченко. Фото з відкритих джерел.
Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко, минулорічний переможець цієї номінації, на FinAwards 2020 отримав срібло.

Сергій Черненко. Фото з відкритих джерел.
А звання «Банкір року» цього разу дісталося співзасновнику віртуального банку monobank Олегу Гороховському.
Хто став банкіром року за версією FinAwards (фото)
Іван Євтушенко, генеральний директор «Мінфіну» і Finance.ua, вручає на FinAwards 2020 нагороду Олегу Гороховському.
 
Сам Гороховський прокоментував свою перемогу так: “Ви знаєте, я жодним банком не володію, не є главою правління жодного з них. І я вірю, що всі, хто голосував за мене, це прекрасно розуміють. Не важливо, що у нас написано і що ми говоримо, важливо те, що ми робимо. І якщо ми робимо правильні речі, і по суті це банкінг, то тоді ця нагорода заслужена!”

Довідка Finance.ua:

  • Олег Гороховський пройшов багаторівневу кар’єру в ПриватБанку: починаючи з 1995 р. і куратора Валютного управління, закінчуючи в 2014 на посаді першого заступника Голови Правління банку, керівника напряму «Кредитні картки та зарплатні проекти».
  • Починаючи з 2017 року став співзасновником IТ-стартапу FintechBand. Тоді ж підписав договір про співпрацю з Універсал Банком, і проект отримав назву monobank.
  • monobank продовжує демонструвати завидні темпи зростання і в лютому пройшов черговий значимий рубіж – 1 900 000 клієнтів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас