12:47 09.02.2021

Найближчими днями в Україні очікуються рясні снігопади, на дорогах ожеледиця

2 хв читати
Найближчими днями в Україні очікуються рясні снігопади, на дорогах ожеледиця

Найближчої доби, 10 лютого, у західних, північних і центральних областях України очікується сніг, у Кіровоградській та Дніпропетровській областях удень - із дощем, у південних, східних областях та в Криму вночі без суттєвих опадів, удень невеликий, місцями помірний дощ.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у центральних областях місцями ожеледь, на дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця.

Вітер південно-східний, на південному сході країни південно-західний, 7-12 м/с, у Приазов'ї пориви 15-18 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, у північній частині місцями 9-14° морозу, у південній частині 0-5° тепла; удень 2-7° морозу, у центральних, східних, Закарпатській областях та на високогір'ї Карпат 0-5° тепла, у південних областях 6-11° тепла, на півдні Одещини та в Криму 10-15° тепла.

У Києві у середу часом сніг, температура вночі 6-8°, удень 3-5° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь період метеорологічних спостережень 10 лютого найвища температура була зафіксована на позначці 10,3 градусів тепла у 2002 році, а найнижча - на позначці 24,6 градусів морозу в 1911 році.

У зв'язку з переміщенням активного циклону 11-12 лютого очікуються складні погодні умови: на півночі та заході країни снігопади, у центральних, південних і східних областях дощ і сніг, у всій Україні, крім південного сходу, значні опади, у Карпатах сильний дощ і мокрий сніг. 11 лютого у центральних, північних областях та на Прикарпатті очікується налипання мокрого снігу та ожеледь, також 11 лютого у західних областях, а 12 лютого - у всій Україні - посилення вітру 15-20 м/с, хуртовини; на дорогах ожеледиця.

Температура 11 лютого в північній частині країни вночі 8-13° морозу, вдень 2-7° морозу; в південних, східних областях та на Закарпатті вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла, на півдні 9-14° тепла; на решті території вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла.

12 лютого протягом доби у західних, Житомирській та Київській областях 9-14° морозу, в південно-східній частині 1-6° тепла, на решті території 5-10° морозу.

У Києві 11 лютого вночі без опадів, удень значний сніг; на дорогах ожеледиця. Вітер східний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10° морозу, вдень 2-4° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німеччина та союзники передадуть Україні 100 ракет для систем ППО "Петріот"

Германия, Украина и более 50 организаций, государств и компаний создали "Альянс навыков для Украины" на EUR700 млн

Повідомлення в соцмережах про смерть ексмера Куп'янська, обвинуваченого в держзраді, не вплинуть на судовий розгляд його справи

Німеччина, Україна та понад 50 організацій, держав і компаній створили "Альянс навичок для України" на EUR700 млн

У центрі Києва стався витік води на проїжджу частину, кілька житлових будинків тимчасово без водопостачання

Шефчович анонсував початок роботи над стратегічними європейськими проєктами

СБУ повідомила про підозру ексначальнику російської катівні в Луганській області, який виводив "на розстріл" українських полонених

Російські окупанти весь день обстрілювали Дніпропетровську область, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури

Спікери парламентів Польщі, України та країн Балтії сподіваються, що саміт НАТО у Вашингтоні визначить незворотність шляху України до Альянсу

Україну обрали до складу Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО - Мінкультури

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА