RU
 

Пітон замість кролика напав на доглядача зоопарку

Корреспондент.net,  15 липня 2019, 15:59
0
1012
Пітон замість кролика напав на доглядача зоопарку
Фото: stabroeknews.com
Пітон атакував чоловіка, який дуже близько підійшов до нього

Змія кинулася на дресирувальника, вкусивши його в нижню частину живота. В результаті, він отримав несерйозне пошкодження.

 
Відвідувачі в зоопарку Імператорської долини в Тринідад і Тобаго стали свідками того, як бірманський пітон-альбінос на прізвисько Гірчиця вкусив свого дресирувальника під час годування в четвер. Про це пише Loop News Barbados.
 
 
У відео показано, як працівник зоопарку Волтер Буньян помістив кролика в вольєр, використовуючи довгу палицю. Змія проігнорувала їжу, через що чоловік піднявся по сходах, щоб наблизити кролика до її рота.
 
Змія відреагувала миттєво і кинулася на дресирувальника, вкусивши його в нижню частину живота.
 
Буньян схопив змію за голову і вийшов з вольєра, після чого на допомогу йому прийшов співробітник. У повідомленнях йдеться, що чоловік впав на землю, в той час як змія намагалася обкрутитися навколо нього. Однак вчасно зреагував колега, допомігши товаришеві, і той відбувся незначними травмами.
 
 
Президент зоологічного товариства Гупті Лючмедіал назвав причиною інциденту те, що Буньян був занадто близько до змії. Він також зазначив, що якщо людина доторкнеться до якоїсь їжі, пітон відчує її запах на руках.
 
Він резюмував, зазначивши, що встановлений протокол не було дотримано, і сказав, що їм доведеться посилити навчання. Пітон, що атакував чоловіка, за його словами, доброзичлива змія, і з нею все гаразд.
 
Раніше повідомлялося, що у Львівській області чоловік став жертвою укусу змії у власному дворі.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: зоопарквидеозмея
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...