14:36 25.09.2019

Влада ігнорує проблеми Луганщини - нардеп Шахов

2 хв читати
Влада ігнорує проблеми Луганщини - нардеп Шахов

Влада ігнорує проблеми Луганщини, заявив народний депутати України Сергій Шахов під час круглого столу у Сєвєродонецьку у вівторок. 

“Треба будувати нові підприємства, асфальтні заводи, які не будуть забруднювати екологію, таким чином ми відродимо економічний потенціал Луганщини. Перелік проблем нескінченний! Сьогодні розкрадається як мінімум 700 млн в Сєвєродонецькій міській раді: немає ні підприємств, ні доріг у місті. Два роки тому було прийнято рішення запустити дрібні підприємства, які б звозили тверді побутові відходи до Лисичанська - досі ця система не запрацювала”, - зауважив Сергій Шахов.

Народні депутати-мажоритарники з Луганщини вперше зібралися за круглим столом разом з керівництвом області. За ініціативи команди Шахова відбулась робоча зустріч з головою облдержадміністрації Віталієм Комарницьким. 

В стінах облдержадміністрації для обговорення нагальних проблем області зібралися народні депутати України Сергій Шахов (114 округ), Сергій Вельможний (112 округ), Олександр Лукашев (113 округ), Олександр Сухов (107 округ) та ін.

Окрему увагу чиновників парламентарій звернув на катастрофічну нестачу контрольних пунктів пропуску через державний кордон та антилюдські умови на існуючих переходах, а також борги перед шахтарями.

Під час зустрічі також розглянуті проблеми будівництва мосту в Станиці Луганській, обласної клінічної лікарні, залізничної гілки, яка приєднає п’ять районів Луганщини до всеукраїнської мережі, катастрофічний стан доріг, високі ціни на газ, продукти харчування, медикаменти, і, водночас - низький рівень зарплат і пенсій жителів.

Разом з тим, на зустріч не з’явилися виконуючий обов`язків прокурора Луганської області, керівництво ДСНС, яким були надіслані листи зі запрошеннями, та питання, які стосуються їх відомств. Поліція Луганської області також не надала відповідь на запитання.

“Тому ми не зупиняємося, і закликаємо провести окрему зустріч з керівництвом правоохоронних органів області, щоб обговорити найгучніші кримінальні провадження області, перебіг їх розслідувань, а також, щоб дізнатися, які заходи вживаються з їх боку для зменшення злочинності, особливо у сфері розкрадання коштів державного та комунального бюджетів”, - підсумував народний депутат.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав більшість передвиборчих обіцянок, половина з них звинувачує в цьому його оточення - КМІС

Участь Китаю в Глобальному саміті миру могла б зробити практичний внесок у досягнення справедливого й довготривалого миру в Україні - МЗС

Верхня палата парламенту Швейцарії відхилила план допомоги Україні на CHF5 млрд через "боргове гальмо"

Порошенко: Верховна Рада несе відповідальність за якість кадрової політики, досить мовчки натискати кнопки

Майже половина українців бачить погіршення в ситуації з демократією та економікою в країні за п'ять років каденції Зеленського - КМІС

Угорщина може позбутися права вето під час голосування в Євросоюзі - DW

Дозвіл Україні бити по території РФ може бути розширений і це залежатиме від ситуації на полі бою – Білий дім

Голова "Нафтогазу" Чернишов може повернутися в уряд - депутат Железняк

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА