Документ z0782-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 06.08.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 28.08.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Центральне управління

НАКАЗ

06.08.2020  № 220


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 серпня 2020 р.
за № 782/35065

Про внесення змін до Інструкції про порядок оформлення в Службі безпеки України матеріалів про адміністративні правопорушення

Відповідно до статей 10, 13 Закону України «Про Службу безпеки України», статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з метою удосконалення порядку оформлення в Службі безпеки України матеріалів про адміністративні правопорушення НАКАЗУЮ:

1. Внести до Інструкції про порядок оформлення в Службі безпеки України матеріалів про адміністративні правопорушення, затвердженої наказом Центрального управління Служби безпеки України від 22 березня 2017 року № 173, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 14 квітня 2017 року за № 506/30374, такі зміни:

1) абзац третій пункту 2 розділу І доповнити словами «, заступники начальника Головного управління внутрішньої безпеки Центрального управління СБУ та начальники представництв внутрішньої безпеки»;

2) у розділі II:

пункт 3 доповнити після абзацу четвертого новим абзацом п’ятим такого змісту:

«Оформлення матеріалів про військове адміністративне правопорушення, включаючи підготовку проекту протоколу, здійснюється також співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки, до функціональних завдань яких віднесено здійснення контррозвідувальної та оперативно-розшукової діяльності, а також інспекторського контролю.».

У зв’язку з цим абзац п’ятий вважати відповідно абзацом шостим;

пункт 13 після слів «Головній інспекції» доповнити словами «Головному управлінні внутрішньої безпеки, представництвах внутрішньої безпеки».

2. Начальнику Управління правового забезпечення Служби безпеки України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Служби

І. Баканов



вгору