14:18 03.11.2016

США продовжать підтримку реформи правоохоронної системи України

1 хв читати
США продовжать підтримку реформи правоохоронної системи України

Посол США в Україні Марі Йованович заявляє, що Вашингтон продовжить підтримувати проведення реформ і професіоналізацію української правоохоронної системи.

"США віддані підтримці реформ українських правоохоронних органів та їх професіоналізації", - сказала вона на брифінгу після спільних навчань підрозділів особливого призначення КОРД Національної поліції і мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби "Дозор" у міжнародному аеропорту "Бориспіль" у четвер.

У свою чергу, прем'єр-міністр Володимир Гройсман подякував США за допомогу. "Я хочу подякувати нашим американським партнерам за підтримку, досвід, які ми маємо сьогодні, за навчання, які проводять кращі фахівці США", - сказав він.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що КОРД і "Дозор" пройшли підготовку з інструкторами США, зокрема, з Департаменту із боротьби з обігом наркотиків.

За його словами, США активно допомагають у підготовці правоохоронців в Україні вже протягом 2 років.

М. Йованович додала, що часто правоохоронні органи скептично ставляться до проведення спільної міжвідомчої підготовки, однак вона важлива для гарантування державної безпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уряд Латвії погодив кандидатуру Домбровскіса на посаду єврокомісара

Порошенко і Кличко привітали Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Порошенко привітав Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Вибори до Європарламенту показали, що російській пропаганді треба жорстко протидіяти - Юрчишин

Віталій Кличко привітав Європейську народну партію, частиною якої є партія УДАР, з перемогою на виборах до Європарламенту

Кондратюк: Сподіваюся, Європарламент продовжить підтримувати Україну

Збільшення представників праворадикальних сил у Європарламенті є великим викликом для України - Климпуш-Цинцадзе

Макрон розпустив парламент Франції

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона: спланована операція російських спецслужб, щоб підірвати підтримку України

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА