12:33 18.04.2018

До дев'яти зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

2 хв читати
До дев'яти зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

У міській клінічній лікарні №2 м.Кривий Ріг (Дніпропетровська обл.) у середу вранці помер чоловік, який постраждав у масштабному ДТП, в якій восьмеро людей загинули на місці події і ще 21 дістав травми різного ступеня тяжкості, повідомляє в середу в прес-служба Головного управління Нацполіції України в Дніпропетровській області.

"Кількість загиблих у смертельній ДТП у Кривому Розі зросла до 9 осіб. Сьогодні в лікарні від отриманих травм помер чоловік 1970 року народження. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули шестеро чоловіків і троє жінок. Усі вони були пасажирами маршрутного таксі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, о 5:53 вівторка, 17 квітня, у м.Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль "Mazda 6".

За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував за працівниками одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу у напрямку Соцміста. У цей час вулицею Героїв АТО на мерехтливий жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджав легковик Mazda, який протаранив громадський транспорт. "Бусик" відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "АрселорМіттал", - повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП у Дніпропетровській області. "За фактом резонансного ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК", - поінформували в правоохоронному відомстві.

Ч.3 ст.286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, - якщо вони спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

18 квітня прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину водієві автомобіля "Mazda", який є одним з учасників ДТП.

"Чоловіка затримано в порядку ст.208 КПК. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я затриманого, він перебуває під конвоєм в одній з лікарень Кривого Рогу. Найближчим часом підозрюваного доправлять до суду для обрання йому запобіжного заходу", - поінформували в обласному главку поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали два удари по Харкову, пошкоджено нежитлові приміщення та житлові будинки

Єрмак під час саміту UNITED24: Україні не потрібен будь-який мир, нам потрібен справедливий мир

Від початку доби було 88 бойових зіткнень, на Покровському напрямку ворог атакував 22 рази за підтримки авіації

Окупанти за добу випустили по Україні 13 ракет і завдали 37 авіаударів із застосуванням 47 КАБів

НБУ планує обмежити Р2Р перекази на час війни 30-ма операціями до 100 тис. грн на місяць

Потрібно більше зусиль і рішучості світових лідерів, щоб російський терор нарешті програв - Зеленський

Рада має намір заборонити під час війни розголошення окремих відомостей із судових рішень

Кількість ворожих атак на фронті зросла до 79, окупанти авіаударами зрівнюють із землею Вовчанськ

Кількість жертв російського ракетного удару по Одесі 29 квітня збільшилася до восьми - у лікарні померла чотирирічна дівчинка

Визначених Укренерго лімітів вистачить Києву 24 травня в середньому на 76% потреб, діятимуть графіки відключень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА