11:53 12.08.2015

Бойовики обстріляли з артилерії Авдіївку, пошкодивши газорозподільну підстанцію та житлові будинки - ДСНС

1 хв читати
Бойовики обстріляли з артилерії Авдіївку, пошкодивши газорозподільну підстанцію та житлові будинки - ДСНС

Бойовики у вівторок увечері та в ніч на середу кілька разів обстріляли з артилерії м. Авдіївку (Донецька обл.), внаслідок чого були пошкоджені труби на газорозподільній підстанції з подальшим горінням, а також пошкоджені та зруйновані житлові будинки, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій області.

"11 серпня о 20:30 у м. Авдіївці відбувся артобстріл. У результаті були пошкоджені осколками газопровідні труби на газорозподільній підстанції і виникла пожежа на вул. Фурманова в м. Авдіївці. Через продовження бойових дій не було можливості вчасно ліквідувати пожежу. Після припинення обстрілів на пожежу виїхала 13-та державна пожежно-рятувальна частина м. Авдіївки. О 21:22 пожежу ліквідовано", - йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні.

Водночас у ДСНС України поінформували, що о 21:30 вівторка розпочався повторний артобстріл і підрозділ було негайно повернено в розташування частини. "Відновні роботи на газорегуляторних пунктах планується здійснювати вранці 12 серпня", - поінформували в прес-службі.

У повідомленні зазначено, що на цьому обстріли населеного пункту не припинилися: "12 серпня з 00:00 до 3:00 у м. Авдіївці та поблизу міста відбувся артобстріл".

За даними ДСНС, унаслідок артобстрілів у двох одноповерхових будинках були пошкоджені стіни та вікна, а ще один одноповерховий будинок був зруйнований повністю.

Водночас, за даними служби, внаслідок обстрілів Авдіївки загиблих і постраждалих немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА