Укрпошта пояснила, чому здала в оренду поверх Головпоштампу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта пояснила, чому здала в оренду поверх Головпоштампу

Фондовий ринок
1276
Рішення здати в оренду частину першого поверху Головпоштампу в Києві грунтується на світових практиках та має на меті оптимізувати діяльність Укрпошти, зокрема перенісши з центру міста сортувальні операції та вивільнивши місце для вигідного партнерства.
Про це повідомив головний операційний директор ПАТ “Укрпошта” Олександр Перцовський на своїй сторінці в Facebook.
“Ми оптимізуємо процеси, переміщуємо сортувальні операції з центру столиці, об’єднуємо зали для зручності клієнтів та вивільнили місце для дуже цікавого та вигідного партнерства. Понад 70 млн грн залучено на розвиток компанії. Ну а головне – партнерство із лідером українського e-commerce Rozetka.ua тепер виходить за межі лише доставки. В центрі Києва об’єднуються в єдиний дуже цікавий omnichannel простір – Головна пошта та Головний інтернет-магазин країни. Укрпошта стає і справді ВІДПРАВНОЮ ТОЧКОЮ українського e-commerce”, – зазначив Перцовський.
За словами головного операційного директора “Укрпошти”, аналогічні практики застосовують поштові оператори й в інших країнах.
При цьому, як прокоментував на своїй сторінці у Facebook гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський, сума, яку отримає за оренду поштове підприємство, у рази перевищує суму за оренду нерухомості по всій країні за рік, яку раніше виручала на оренді “Укрпошта”.
Він також анонсував, що співробітництво з “Розеткою” – це флагманський проект, який надалі матиме розвиток.
“Сумарно 70 мільйонів гривень за 5 років – це в рази більше, ніж Укрпошта отримувала за оренду нерухомості по всій країні за рік. Але навіть це не все – наш орендар – це компанія “Розетка”, і я впевнений що це тільки початок нашої спільної діяльності, де флагманський магазин “Розетки” буде її правильним уособленням”, – наголосив Смілянський.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас