RU
 

В Apple перейшов топ-дизайнер Tesla

Корреспондент.biz,  18 грудня 2018, 16:58
0
249
В Apple перейшов топ-дизайнер Tesla
Фото: thecommunity.ru
Ендрю Кім перейшов з Tesla в Apple

Ендрю Кім покинув свій пост старшого дизайнера в автокомпанії Tesla і приєднався до відомого виробника смартфонів Apple.

 
Ендрю Кім покинув свій пост старшого дизайнера в автомобільній компанії Tesla і перейшов на роботу в компанію з виробництва смартфонів Apple. Про це повідомило видання The Verge.
 
"Ендрю Кім, дизайнер, який став відомим світу після зміни дизайну інтерфейсу Microsoft, покинув свій пост старшого дизайнера в Tesla і приєднався до Apple", - йдеться в повідомленні.
 
Як випливає з інформації в профілі Кіма в соцмережі LinkedIn, він почав працювати на новому робочому місці в грудні. При цьому його сторінка в Instagram підтверджує, що першим робочим днем ​​в Apple фахівця був минулий вівторок.
 
За даними видання, зміна місця роботи Кіма відновить чутки про те, що Apple знову планує працювати над розробкою власного автомобіля.
 
Як повідомляється, Кім став відомим завдяки зміні дизайну інтерфейсу Microsoft. Однак після трьох з половиною років у компанії він вирішив змінити місце роботи, перейшовши в Tesla, де допомагав з розробкою дизайну для електромобілів моделей Roadster 2, Semi, 3, S, X і Y.
 
Раніше американську автомобільну корпорацію Tesla покинув віце-президент з міжнародних закупівель та постачання Ліам О'Коннор.
 
Раніше у вересні з Tesla пішли головний бухгалтер Дейв Мортон, глава кадрового відділу Габріель Толедано і віце-президент з міжнародних фінансів Джастін Маканір. В кінці серпня від подальшої роботи в компанії відмовилася віце-президент з комунікацій Сара О'Браєн.
 
У березні компанію покинула віце-президент з фінансів Сьюзан Репо.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: AppleдизайнерыкадрыпостувольнениепереходдолжностьTesla Motors
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...