11:04 14.07.2018

Інструктори Нацгвардії в рамках "Сі Бриз-2018" провели навчання "сухопутної" групи з Молдови та Грузії

1 хв читати
Інструктори Нацгвардії в рамках "Сі Бриз-2018" провели навчання "сухопутної" групи з Молдови та Грузії

Інструктори Національної гвардії України в рамках участі в українсько-американських навчаннях "Сі Бриз-2018" (Sea Breeze – 2018) проводять тренінги для українських прикордонників і військових з Молдови та Грузії.

Як повідомляє в суботу прес-служба Нацгвардії України, у навчаннях беруть участь взвод нацгвардійців військової частини 3039 м. Миколаєва, 6 водолазних спеціалістів та 6 інструкторів.

У перший тиждень багатонаціональних навчань на полігоні "Широкий Лан" інструктори Нацгвардії проводили практичні заняття, під час яких "сухопутна" група відпрацьовувала вогневу, тактичну підготовку, тактичну медицину і військово-інженерну справу.

"У нашій групі 5 взводів. Крім нашого гвардійського, ще прикордонники, 2 взводи військових Молдови і взвод - Грузії. Ми проводимо навчання, але все проходить інтерактивно, кожен ділиться своїм досвідом. Більшість представників інших держав теж брали участь у бойових діях, миротворчих операціях. Тому такі тренування корисні для всіх", - розповів про перебіг занять цього тижня інструктор з тактичної медицині Нацгвардії Віталій Гарбузенко.

Самі інструктори-нацгвардійці раніше отримали підготовку за новою програмою бойової підготовки з урахуванням досвіду, отриманого в зоні АТО, та найкращих практик військових формувань країн НАТО. Їх готують за напрямами: тактична підготовка, вогнева підготовка, військова топографія, військово-інженерна підготовка, військово-медична підготовка, тактико-спеціальна підготовка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗСУ за добу завдали ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

Мінкультури не знало про існування в "Укрінформі" списків т. зв. небажаних спікерів - Карандєєв

Двоє чоловіків, які прийшли по гуманітарну допомогу, постраждали від обстрілу на Херсонщині

Навіть якщо громадяни України мають паспорт іншої країни, їх насамперед розглядають виключно як громадян України - Держприкордонслужба

Якщо через відключення е/е абітурієнти не зможуть скласти НМТ на основних і додаткових сесіях, їм буде надано ще одну можливість

Зеленський привітав прем'єра Індії, його партію та Національний демальянс із перемогою на виборах

На Сумщині та Чернігівщині зросла кількість обстрілів, загинув мирний житель, двох поранено

Через негоду в Хмельницькій області знеструмлено понад 21 тис. споживачів

Окупанти 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини за добу, у Костянтинівці поранено мирного жителя

Мінветеранів і Мінцифри запускають е-Посвідчення ветерана в "Дії"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА