07:38 22.08.2018

Бойовики 24 рази обстрілювали позиції ЗС України, двоє військових поранені

1 хв читати
Бойовики 24 рази обстрілювали позиції ЗС України, двоє військових поранені

За минулу добу бойовики на Донбасі 24 рази обстріляли позиції Збройних сил України, двоє військовослужбовців поранені, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Противник 24 рази відкривав вогонь по позиціях наших військ, в тому числі 4 рази з озброєння, забороненого мінськими домовленостями. Упродовж минулої доби двоє українських захисників отримали поранення. Втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за цю добу немає", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук в середу вранці.

Як зазначається, незаконні збройні формування вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з озброєння БМП. Також ворог застосовував міномети калібру 82 і 120-мм.

У штабі наголосили, що обстріли здійснювалися по захисниках населених пунктів Артема, Новотошківського, Кримського, Зайцевого, Залізного, Авдіївки, Новомихайлівки, Пісків, Чермалика, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного і Широкиного.

Крім того, противник обстріляв з мінометів калібру 120-мм позиції українських військ поблизу Залізного і Гнутового, а з мінометів калібру 82-мм - захисників Авдіївки і Чермалика.

"Протягом ночі окупанти 4 рази відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Павлополя, Лебединського та Водяного. Важке озброєння не застосовувалося", - відзначили в штабі.

За даними української розвідки двох бойовиків знищено, ще один поранений.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА