07:29 15.07.2019

Бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗС України, без втрат

2 хв читати
Бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики на Донбасі 19 разів обстріляли українські позиції, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС).

"14 липня збройні формування Російської Федерації 19 разів порушили режим припинення вогню. З них 6 разів - із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 120 і 82 мм ... У результаті ворожих обстрілів втрат з нашого боку не зафіксовано", - сказано в зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 14 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. Зокрема, двічі поблизу Широкиного - зі стрілецької зброї, двічі поблизу Новотроїцького - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Богданівки - з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, тричі околиці Красногорівки - з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, у н.п. Мар'їнка - з міномета калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, тричі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік з Лебединським - з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, неподалік Павлополя - з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників бойовики обстріляли 5 разів. Зокрема, поблизу Кримського - з міномета калібру 82 мм, озброєння БМП, ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного гранатомета і стрілецької зброї, поряд з Зайцевим - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, двічі неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм і автоматичних гранатометів, в районі н.п. Попасна - з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

За даними української розвідки 14 липня два бойовика поранені.

"З початку поточної доби ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил", - додали в штабі.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив три обстріли позицій українських захисників двічі поруч з Водяним - з міномета калібру 82 мм, станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, неподалік Широкиного - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників бойовики обстріляли двічі біля Луганського - з великокаліберного кулемета, навколо н.п. Новоолександрівка - з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також гранатометів різних систем.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

Гетманцев анонсує цілодобові пости і відеоспостереження на тютюнових фабриках

Міністри оборони України та США обговорили поточну ситуацію на полі бою та відновлення бойових бригад

Богомолець: Мартиненко робив усе, щоб Україна ставала кращою

Польща не накладала обмежень на використання Україною польської зброї, українці можуть воювати, як хочуть

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА