Alibaba Group спрямує понад $1 млрд на розвиток фармбізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alibaba Group спрямує понад $1 млрд на розвиток фармбізнесу

Технології&Авто
313
Медичний підрозділ китайського інтернет-гіганта Alibaba Group Holding Ltd. (SPB: BABA) планує направити понад $1 млрд з коштів, отриманих під час продажу акцій додаткової емісії, на розвиток фармацевтичного бізнесу в сфері електронної комерції.
Розташовна в Гонконзі Alibaba Health Information Technology продала 498,75 млн нових акцій за ціною 20,05 гонконгського долара ($2,59) за штуку, йдеться в повідомленні компанії для Гонконгської фондової біржі.
“Медичні консультаційні послуги онлайн мали значний позитивний вплив на суспільство під час пандемії COVID-19, – йдеться в повідомленні компанії. – Чисті надходження від розміщення забезпечать додаткову гнучкість для бізнесу групи і дозволять їй отримати доступ і конкурувати в нових галузях індустрії онлайн-охорони здоров’я”.
За підсумками 2020 фінансового року, що завершився 31 березня, Alibaba Health Information Technology збільшила виручку на 88,3%, до 9,6 млрд юанів ($1,4 млрд), випливає з річного звіту компанії. Це обумовлено головним чином швидким зростанням онлайн-продажів ліків, що відпускаються за рецептом, і безрецептурних препаратів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас