RU
 

У Федерації боксу України прокоментували відхід тренера збірної

iSport.ua,  10 січня 2019, 16:25
0
220
У Федерації боксу України прокоментували відхід тренера збірної
Фото: Федерації боксу України
Володимир Продивус

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус підтвердив відхід за власним бажанням Дмитра Сосновського з посади головного тренера чоловічої збірної України.

 
"У першу чергу висловлюю слова подяки Дмитру Дмитровичу Сосновському за його безцінний особистий внесок в успіхи і розвиток українського боксу. Протягом багатьох років Дмитро Дмитрович наполегливо працював з головною командою країни.
 
Найкращим показником його роботи стали отримані нагороди найбільших світових змагань. Саме під керівництвом Дмитра Дмитровича наша збірна України здобула свої перемоги й отримала світове визнання як одна з найсильніших боксерських держав. Ми ставали найкращими на Олімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи. Однак минулі перемоги вже стали історією.
 
Попереду у нас важливий і непростий передолімпійський рік. Нам необхідно завойовувати ліцензії й активно готуватися до Олімпіади в Токіо-2020. Не виключаю, що для реалізації цих цілей нашій команді необхідний новий свіжий ковток повітря ...
 
Ми не можемо допустити повторення 2016 року. Я переконаний у тому, що на сьогоднішній день ми маємо амбітну і потужну команду, яка вже сьогодні здатна конкурувати за найвищі нагороди. Переконаний, що у 2020 році ми знову будемо радіти перемогам наших боксерів", - зазначив Продивус.
 
У Федерації боксу повідомили, що на першому тренувальному зборі у 2019 році займатися підготовкою Національної боксерської збірної буде тренерський колектив у складі: Леонід Лоївський, Роман Семенишин, Валерій Даниленко та Валентин Остянов.
 
Національна збірна України почне перший тренувальний збір із загальної фізичної підготовки 11 січня в Карпатах.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: http://isport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі