Windows 10 позбавить користувачів 7 ГБ дискового простору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 10 позбавить користувачів 7 ГБ дискового простору

Світ
15571
Microsoft зробить процес оновлення Windows 10 більш стабільним на шкоду всьому вільному місцю на диску. Зміни будуть внесені в односторонньому порядку, без згоди користувачів.
Microsoft зробить свою ОС Windows 10 більш «важкою»: вона займе ще більше дискового простору – їй будуть потрібні додаткові 7 ГБ вільного місця. Цей обсяг вона виділить під файли оновлення, передає портал ZDNet з посиланням на прес-службу корпорації Microsoft.
Прагнення забрати у користувача дисковий простір на диску пояснили необхідністю захистити власника комп’ютера або ноутбука від збоїв під час встановлення оновлень. Актуальна зараз версія Windows 10 з кумулятивним пакетом оновлень October Update в разі нестачі вільного простору для завантаження та розпакування свіжих апдейтів згортає весь процес і видає відповідне повідомлення про помилку.
До речі, виникнення цієї помилки саме в процесі оновлення – це прорахунок самої Microsoft: розробники не вбудували функцію перевірки вільного місця безпосередньо до старту завантаження пакетів оновлень. Фактично користувачам, які не бажають витрачати час на багаторазові спроби встановлення апдейтів, доводиться розчищати системний диск вручну.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас