RU
 

Динамо зазнало розгромної поразки від Ювентуса

iSport.ua,  2 грудня 2020, 23:53
0
319
Динамо зазнало розгромної поразки від Ювентуса

Команда Луческу так і не змогла відібрати очки у грандів цієї Ліги чемпіонів.

 
Київське Динамо поступилося на виїзді Ювентусу в матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 0:3.
 
Ювентус, на правах господаря і фаворита, з перших хвилин почав тиснути на ворота киян. Вирішили не відкладати забитий гол. Перший момент був у К'єзи, але м'яч пройшов повз ворота, далі вже Маккенна після подачі кутового пробив головою під штангу - сейв Бущана.
 
Бущан взагалі непогано почав матч, зробивши кілька сейвів, наприклад, коли відбив небезпечний удар Бентанкура.
 
На жаль, не без помилки нашого кіпера туринці відкрили рахунок на 21-й хвилині. Навіс зліва від Алекса Сандро замкнув головою у правий кут К'єза. М'яч після його удару і відскоку від газону пройшов під Бущаном.
 
Ювентус продовжив атаки, і вже Роналду повинен був забивати після передачі Сандро, але на допомогу нашій команді прийшла поперечина.
 
А ось кінцівка тайму залишилася за Динамо, яке навіть зуміло придавити господарів, і створити найкращий свій момент у матчі - Циганков після скидання Вербича вдарив у Щенсни.
 
Трохи пізніше польський воротар відбив дальній постріл Жерсона Родрігеса, а кількома хвилинами раніше Динамо претендувало на пенальті за притримку Вербича, але арбітр матчу, француженка Стефані Фраппар, навіть не подивилася відеоповтор.
 
 
Після перерви Динамо продовжило свою впевнену гру, був момент у Циганкова, але Щенсни виручив.
 
А на 57-й хвилині Юве знову забив. Простріл К'єзи справа і відскік від Морати привели м'яч до Роналду, який з метра відправив м'яч у ворота. Була підозра на офсайд, але Фраппар зарахувала взяття воріт, поговоривши з відеоасистентами.
 
Через кілька хвилин Мората після передачі К'єзи метрів з десяти зробив рахунок великим. На цьому фактично гра була завершена - кияни втратили азарт, а гравці Ювентуса їх не добивали.
 
Поразка ніяк не позначилася на становищі Динамо - перед останнім туром у команди Луческу і Ференцвароша Реброва по 1 очку. Через тиждень у Києві команди визначать учасника Ліги Європи від групи. Динамо в цьому матчі влаштує навіть нічия 0:0 або 1:1, ну або перемога з будь-яким рахунком.
 
 
Ювентус - Динамо 3:0
Голи: К'єза, 21, Роналду, 59, Мората, 66
 
Ювентус: Щенсни - Демірал (Драгузін, 68), Бонуччі (Данило, 62), де Лігт - К'єза (Кулусевскі, 76), Бентанкур (Артур, 76), Ремсі (Федеріко Бернардескі, 62), Маккенна, Алекс Сандро - Мората, Роналду.
 
Динамо: Бущан - Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко (Караваєв, 84) - Шепелєв (Гармаш, 72), Сидорчук, Шапаренко - Циганков (Ледньов, 90+1), Вербич (Супряга, 72), Родрігес (Де Пена, 72 ).
 
Попередження: Бентанкур - Забарний, Шапаренко.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі