5 вересня 2018, 20:00

ЗАЯВА. ПРО ЧЕРВОНІ ЛІНІЇ І БРУД ПОРОШЕНКА

Давайте говорити відверто.

Зазвичай, до початку жорсткої виборчої кампанії, головні опоненти (особливо, коли вони з одного проєвропейського табору), домовляється про свої червоні лінії – мовчазною згодою не чіпати дітей один одного, не вдаватися до заказних відвертих фейків чи порно картинок та іншого бруду.

Цим вони виставляють запобіжники не лише для самих себе, але щоб не ввести країну у суцільну темряву та не залити її лайном дешевого пошибу.

Кампанія ж Петра Олексійовича лише почалася, а вже перейшла всі відомі межі дозволеного.

Вчора і сьогодні у ВР декілька колег з БПП за темниками Банкової, як слухняні песики, вирішили розповсюдити брехливу чорнуху без жодних фактів (а навіщо?) про родину Юлії Тимошенко.

Скажіть мені, чи чули ви за 4 роки політичної боротьби хоч одну фразу від Батьківщини або Юлії Тимошенко про російське громадянство невістки Президента, у якої батьки й досі живуть у Росії?

Чи поширювали ми хоч раз інфо про те, що дядько та тітка невістки Президента – офіційно живуть у Криму і примудрилися розказати журналістам, що голосували за приєднання Криму до РФ? Чи, може, ми обговорювали футболку молодшого сина Президента з промовистим надписом "Росія" у Лондонській школі?

Ні.

Ви вважаєте, нашій знекровленій країні у війні – ТАКА виборча кампанія потрібна?

Команда Петра Олексійовича вирішила зробити Тимошенко та її соратників – найбільшими ворогами нашої країни? О'кей.

То давайте говорити фактами – про особливі "гібридні" відносини Петра Олексійовича з РФ, його Ліпецьк, його бізнес партнера Медведчука, якому СБУ прямо допомогло монополізувати український ринок скрапленого газу. Чи порахуємо заправки Glusco, швидше яких розмножуються лише магазинчики Рошен?

На такому рівні ви дискусію, звісно, вести не готові.

Зате брехня і чорнуха – ваша стихія.

І ще трохи низькопробних фоточок в економ-класі літаку) тримаєте нас всіх за дебілів – ну чесне слово.

Людина, яка під чужим прізвищем у Фальконі літає на відпочинок на Мальдіви на віллу за півмільйона доларів – "внєзапно" вирішив просто так проїхатися із простими смертними?)

Такий тонкий піар, вочевидь, не дуже працює, і виборчий штаб Порошенка вирішив зробити єдину ставку на – чорнуху, фейки і адмін ресурс.

І цю чорнуху вони розкручують через своїх песиків з трибуни Парламенту, принижуючи і Парламент, і країну. Потім за гроші це лайно просувають через своїх ботів (щиро сподіваюсь, що їм за це хоч добре платять, бо Порошенко зазвичай скупиться).

Потім розкидають це на так звані "гавносайти" і вимагають, щоб цитати звідти темниками йшли на канали телебачення, особливо на телевізійні "патріотичні" канали, які належать Порошенку та його друзям – на "Прямий", який вони купили у сина Януковича (і санкції якось не завадили), і на 5-ий, який, щоправда, дивляться трохи більше, ніж чоловік 300 по країні.

Очевидно і те, що люди, які вирішили всю виборчу кампанію звести до поливання брудом та самою гнилою гряззю родичів своїх опонентів – вже цю кампанію програли.

І більше того – вони це розуміють.


Це не початок кампанії, а ваша агонія.

Бо 4 роки вашого "правління" – були не про "віру", "мову" чи "армію", а – про фейковий патріотизм, грабежі останнього у країні і брехню.

Так і завершуєте.


80 років депортації кримських татар та кривавий млин історії

Сьогодні – 80 років геноциду кримськотатарського народу. 🕯 ➡ Цього дня, 80 років тому, кримські татари були затавровані радянським режимом як "зрадники" і насильно депортовані зі своєї батьківщини...

Другий Міжнародний саміт міст і регіонів у Києві

🇺🇦🇪🇺🗺 Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів: "As strong as united" У центрі Києва, у День Європи (дуже символічно) – мала можливість особисто взяти участь у Міжнародному Саміті міст і регіонів...

Конгрес місцевих і регіональних влад: про підсумки року, досягнення та пріоритети

➡ Мала честь взяти участь в останньому підсумковому за цей рік – Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України. На жаль, цього разу долучалась по Зум, а не персонально, бо сиджу дома з ковідом, фарингітом і майже втраченим голосом...

КОНГРЕС, ЯКИЙ ОБʼЄДНУЄ КРАЇНУ

У той час, коли здається, що все валиться, час грає проти нас, розмови про втому і зраду; коли ми максимально виснажені на кінець цього надскладного року; і потрапили в потік дуже непростих подій і політичної війни між республіканцями та демократами в США; коли кожна копійка допомоги та зброї даються надзусиллями; і коли, здається, маємо так мало гарних новини і результатів, тим цінніше проєкти, які виходять та роблять нас сильнішими...

Допомогти прикордонним до ворога областям: Сумщина й Чернігівщина

👩🏼💻🇺🇦 Взяла участь у засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад. Цього разу фокус був на Сумській та Чернігівській областях...

Ти як?

Сьогодні – Всесвітній день ментального здоровʼя. Тепер для нас – це не пуста назва якоїсь програми. Ми маємо вчитися жити з цим болем, страхом, війною, жорстокістю...