Samsung буде виробляти батареї для електромобілів Hyundai — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung буде виробляти батареї для електромобілів Hyundai

Технології&Авто
458
Південнокорейський виробник електроніки Samsung і автовиробник Hyundai уклали низку угод, згідно з якими Samsung збирається поставляти Hyundai спеціальні процесори Exynos Auto, OLED-дисплеї для приладових панелей, а також батареї для майбутніх електромобілів Hyundai.
Угоди про співпрацю між двома великими південнокорейськими виробниками було досягнуто на зустрічі глав обох компаній минулого тижня. За підсумками цієї зустрічі стало відомо, що в майбутніх електричних автомобілях Hyundai будуть використовуватися батареї Samsung SDI. Як вказує ресурс SamMobile, Samsung вже завершила випробування нових джерел живлення для майбутніх автомобілів Hyundai.
Hyundai збирається використовувати ці акумулятори в повністю електричних версіях Genesis і гібридних моделях Kia. Запуск електричної версії Genesis G80 заплановано на 2021 рік. Згідно з наявною інформацією, запас ходу електромобіля від однієї зарядки складе близько 500 кілометрів. Крім цього, автомобіль буде обладнаний технологіями автопілоту 3-го рівня автономності, які також були розроблені в рамках співпраці двох компаній.
Очікується, що створені Samsung твердотільні батареї, що вирізняються міцністю і стабільною роботою, будуть також використовуватися в комерційних моделях автомобілів Hyundai. Їх компанія збирається випустити протягом найближчих трьох років.
Наразі Hyundai використовує батареї від LG Chem і SK Innovation. Вони застосовуються в таких моделях, як Ioniq EV, Kona EV і Niro EV, а також в деяких моделях автобусів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас