SoftPerfect WiFi Guard

SoftPerfect WiFi Guard 2.2.3

SoftPerfect WiFi Guard

WiFi Guard — це мережевий сканер від компанії SoftPerfect, який дозволяє виявити всі пристрої, підключені до бездротової мережі. Для виявлення пристроїв, підключених до мережі, додаток WiFi Guard сканує її шляхом відправки в неї запитів. Як правило, одержувачі повідомлень відповідають на них автоматично, направляючи мережеві пакети з інформацією про себе назад відправнику. Таким чином, адміністратор або власник мережі стає власником таких відомостей про всі підключені до неї пристрої, як ім'я, мережева або IP-адреса, статистика активності по годинах, а також фізична адреса адаптера (MAC), який, до того ж вказує і на виробника чіпа.

Параметри сканування дозволяють задати періодичність виконання вищеописаної операції. Максимально допустимий інтервал дорівнює шістдесяти хвилинам. Крім того, програма має засоби для відправки відомостей про невідомі підключення за допомогою e-mail повідомлень.

Інтерфейс WiFi Guard простий в освоєнні і являє собою стилізоване вікно з невеликою кількістю кнопок швидкого доступу до функцій. Основну робочу область займає таблиця з інформацією про відомі та невідомі пристрої, яка може бути залучена в будь-який час як файл XML.

Переваги WiFi Guard

  • Підтримка української мови.
  • Можливість збереження інформації у вигляді таблиці в XML форматі.
  • Підтримка завантаження з інтервалом часу.
  • Виявлення комп'ютерів, прихованих за фаєрволом.
  • Наявність переносної (портативної) версії.

Недоліки

  • В безкоштовній версії програми відображається максимум 5 пристроїв.

Висновок

Утиліта працює коректно, не дає збої й не вилітає. Сканування здійснюється досить швидко. Єдине, що псує враження від використання WiFi Guard — це необхідність придбання ліцензії при порівняно невеликому вбудованому функціоналу.

Встановлення WiFi Guard

Програма поширюється в переносному і повноцінному варіанті. Встановлення за допомогою інсталятора виглядає стандартно і містити лише кілька кроків. В процесі користувач має можливість налаштувати шлях розташування утиліти на жорсткому диску і створити ярлик WiFi Guard на робочому столі.

Щоб змінити мову інтерфейсу клацніть «Help» в меню програми угорі ліворуч, після чого оберіть пункт «Language». Далі клікніть мишею по потрібному значенню мови. Щоб зміни набрати чинності, перезавантажте сканер.

Зміни в останній версії

  • Додано: покращене розпізнавання пристроїв за допомогою онлайн-запитів.
  • Покращено: Відкрийте веб-браузер при подвійному натисканні на піктограму веб-сторінки для пристроїв із веб-інтерфейсом.
  • Виправлено: запуск автосканування перед відображенням головного вікна.
  • Виправлено: частковий збіг MAC-адрес.
Автор:
Офіційний сайт: www.softperfect.com
Оновлено:
Версія Windows: 7, 8, 10, 11
Мова інтерфейсу: English, Українська, Русский
Завантажити SoftPerfect WiFi Guard для Windows

Коментарі

Бажаєте поділитися враженнями або поставити запитання?

Розпочніть обговорення, залишивши коментар зі своїми думками про SoftPerfect WiFi Guard!

Схожі програми

SandboxieSandboxie Sandboxie PlusSandboxie Plus AutoLoggerAutoLogger Hotspot ShieldHotspot Shield SpamihilatorSpamihilator VoodooShield FreeVoodooShield Free