22:22 08.07.2018

Хорватський футбольний союз заявив, що слова Віди і Вукоєвича були відповіддю на підтримку з України

2 хв читати
Хорватський футбольний союз заявив, що слова Віди і Вукоєвича були відповіддю на підтримку з України

Хорватська федерація футболу підкреслює, що відеозапис за участю захисника збірної Домагоя Віди та помічника тренерського штабу Огнена Вукоєвича були лише відповіддю на "численні повідомлення підтримки, отримані з України під час чемпіонату світу з футболу 2018 року".

"Тим не менш, Федерація футболу Хорватії вказала як Віді, так і Вукоєвичу, а також усім іншим представникам збірної Хорватії, щоб вони утримувалися від будь-яких повідомлень, які можуть бути політично інтерпретовані в майбутньому", - йдеться в заяві на сайті хорватської федерації.

Сам Д.Віда вказав, що це було "безумовно не політичне послання, а просто подяка за всю підтримку з боку України, де ми з Вукоєвичем провели багато років (в київському Динамо - ІФ)".

"Наш намір полягав не в тому, щоб ображати когось. Протягом усієї моєї кар'єри у мене були товариші по команді з багатьох країн, і я поважаю їх усіх, і так само, як у мене багато друзів в Україні, у мене їх багато в Росії, і я пишаюся ними", - зазначив футболіст.

У Хорватській федерації також вказали на "довгострокові дружні відносини між Федерацією футболу Хорватії та Федерацією футболу Росії, які в подальшому будуть розвиватися".

"Хорватська федерація футболу і збірна Хорватії з футболу повністю підтримують принципи боротьби з будь-якою формою нетерпимості у футболі і змішування політики зі спортом", - підкреслюється в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА