08:01 17.06.2020

У Пекіні за добу виявлено 37 нових випадків зараження коронавірусом

2 хв читати
У Пекіні за добу виявлено 37 нових випадків зараження коронавірусом

За минулу добу в китайській столиці виявлено 31 новий випадок активного зараження COVID-19 і шість безсимптомних носіїв, повідомила пекінська влада.

У Пекіні 11 червня після 57 днів відсутності нових підтверджених випадків захворювання, станом на 24:00 15 червня, було зареєстровано 116 випадків позитивного тестування, з них 106 підтверджених випадків захворювання і 10 випадків безсимптомного зараження. Всі мали прямий або опосередкований епідеміологічний зв'язок з оптовими ринками сільськогосподарської продукції.

Спалах хвороби охопив дев'ять районів, 28 вулиць китайської столиці і викликав випадки захворювання в трьох провінціях і містах.

Напередодні в Пекіні оголосили про введення масштабних обмежувальних заходів через коронавірус COVID-19. Столична влада закликала всіх жителів відмовитися від "поїздок не першої необхідності" і залишатися вдома.

Крім того, всі початкові і середні школи в Пекіні закриваються, учні переходять на дистанційний режим навчання. Припинена робота університетів, закриті всі розважальні та спортивні об'єкти.

Влада Пекіна назвала ситуацію в столиці "надзвичайно серйозною".

Аеропорти в китайській столиці скасували у вівторок сотні авіарейсів на тлі ситуації з новим спалахом коронавірусу в місті, повідомляють азіатські ЗМІ.

Перші нові випадки появи коронавірусної інфекції були виявлені в столичному районі Фентай у п'яти працівників оптового ринку "Синьфаді". За упущення в роботі з профілактики та запобігання поширенню коронавірусу зі свого поста був знятий заступник глави району Чжоу Юйцин. В районі було введено "режим воєнного часу", в 11 мікрорайонах поблизу оптового ринку оголошено суворий карантинний режим.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали ударів по Харкову і Золочеву, постраждали щонайменше семеро мирних жителів - ОВА

Європейський фонд солідарності для українських фільмів виділив EUR400 тис. на вісім проєктів

Окупанти за добу обстріляли 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях

Українська молодь отримає сертифікати в "Дії" на книжки вже у 2024 році

Росіяни за добу 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини - голова ОВА

Зеленський привітав морську піхоту з професійним святом

Російські війська за добу вбили одного жителя Донбасу та ще чотирьох поранили

Блінкен сподівається на прогрес у рішенні про використання заморожених російських активів на допомогу Україні на червневому саміті G7

Росіяни обстріляли три прикордонні громади Сумської області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА