Додатки Android стали доступні для Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Додатки Android стали доступні для Windows 10

Технології&Авто
1637
Компанія Microsoft запустила дуже корисне нововведення операційної системи Windows 10 для користувачів смартфонів. У додатку Your Phone (Ваш телефон) запрацювала функція «додатки Android на ПК».
Раніше ця функція Your Phone пропонувалася тільки учасникам тестової програми Windows 10 Insiders, а тепер Microsoft зробила її доступною для звичайних користувачів Windows 10, які не беруть участі в бета-тестуванні. Про це оголосила старший програмний менеджер Microsoft Анелі Отеро Діаз (Analy Otero Diaz) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.
Покращена інтеграція смартфонів Android з Windows 10 була анонсована близько двох тижнів тому на заході Unpacked корейської Samsung. Нова функція відкриває доступ до роботи з мобільними додатками прямо на ПК. Можна «запускати» додатка Android зі смартфона через Your Phone в окремому вікні на ПК, закріплювати їх на панелі завдань і в меню «Пуск» – як звичайні комп’ютерні програми.
Наразі функція працює не з усіма смартфонами, а з досить довгим переліком моделей Samsung з Android 9.0 Pie і додатком Link to Windows (Зв’язок з Windows). Також поки підтримується робота тільки з одним додатком. Втім, до кінця року планується реалізувати можливість роботи з кількома додатками Android на екрані комп’ютера.
Що стосується ПК, то тут потрібна версія ОС починаючи з Windows 10 October 2018 Update або новіша. Втім, рекомендується встановити свіжі версії Windows 10, Your Phone і Link to Windows. Також смартфон і ПК повинні бути підключені до однієї мережі Wi-Fi.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас