12:42 24.06.2019

Бойко повідомив про підготовлений "Опозиційною платформою - За життя" план-концепцію врегулювання ситуації на Донбасі

2 хв читати
Бойко повідомив про підготовлений "Опозиційною платформою - За життя" план-концепцію врегулювання ситуації на Донбасі

Один із засновників партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко заявив, що ця політсила підготувала план-концепцію врегулювання ситуації на південному сході України і він уже втілюється в життя.

"Найбільше люди хочуть миру! (...) Припинення війни, повернення людей і територій, відновлення миру - перша вимога жителів Донбасу", - сказав Бойко на Форумі миру в Краматорську (Донецька обл.), повідомила прес-служба партії.

Бойко зазначив, що у "Опозиційної платформи - За життя" є план-концепція врегулювання ситуації на південному сході країни, який уже втілюється в життя. За його словами, цей мирний план підтримали в Донецьку, Луганську і Москві, не прийняли рішення тільки представники української влади.

"Ми прекрасно розуміємо - без прямих переговорів із представниками РФ і керівництвом невизнаних республік відновлення миру неможливе. І ми готові почати переговорний процес. Ми не боїмося за свої рейтинги", - зазначив Бойко.

Політик також повідомив, що партія йде в парламент, щоб знизити тарифи на житлово-комунальні послуги, збільшити зарплати, пенсії, повернути пільги і соцвиплати нужденним.

"Ми йдемо на вибори, щоб підтримати реальний сектор економіки, щоб запрацювали підприємства, і люди не виїжджали масово на заробітки, а отримували в Україні гідну зарплату за свою працю. Щоб ми з гордістю могли сказати, що відкрилися нові заводи, запущено виробництво нових літаків , відремонтовано дороги та Україна в топ-рейтингу країн за рівнем щастя. Ми об'єднуємося і йдемо на вибори великим мирним фронтом, щоб повернути Україні мир, а людям - країну, якої вони будуть пишатися", - резюмував Бойко.

Як повідомлялося, список партії "Опозиційна платформа - За життя" на виборах до Верховної Ради очолює чинний позафракційний народний депутат Юрій Бойко, якого політсила має намір висунути на посаду прем'єр-міністра.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Парламентській асамблеї НАТО ми закликали країни Альянсу зняти обмеження на удари по цілям в Росії - Порошенко

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА